Jan Erik Alvheim
Daglig leder/CEO, Moore Bergen as Bergen, Norge
Jobber i
Moore Bergen as
Moore Bergen as er tilknyttet Moore Financial GroupInfo om selskapet finner du på www.mooregroup.no
Stillinger jeg rekrutterer til nå
Relaterte Profiler
Gustav Carlsen Gjestad
Emplyer Branding, Onboarding & Recruitment
DNB
Oslo, Trondheim +1
Tone Waagaard Thomassen
First Engineers jobber med en rekke store oppdragsgivere innen telekommunikasjon og olje/gass/maritim- sektor. Våre kunder har kontinuerlig behov for både nyutdannede og spesialister. Dersom du er på utkikk etter nye muligheter eller bare ønsker å høre mer om oss, er du velkommen til å ta kontakt for en hyggelig og uforpliktende samtale.
First Engineers
Halden, Bergen
Elisabeth Vale Opdal
HR-konsulent
RSM Norge
Oslo, Bergen +7
Patrick Kjellevold
HR
Escalon
Bergen
Monica Vangen
Bragd leverer IT-tjenester innenfor en rekke markedsområder, og dog vi har en seniorprofil på flere av våre medarbeidere, leverer vi også IT-personell med kortere erfaringsgrunnlag. Vi ser derfor etter alle typer kandidater med IT-utdannelse som ønsker nye utfordringer.
Bragd AS
Ålesund, Bergen +1
John Olav Økland
Admin
Stillingsbeskrivelse Arbeidsoppgaver: - Ansvar for teknisk drift og vedlikehold av gruppens fiske og offshore båter. - Planlegging, tilrettelegging og oppfølging av vedlikehold. - Planlegging og gjennomføring av verkstedopphold. - Budsjettering og kostnadsoppfølgning. - Kontakt med offentlige myndigheter og klasseselskap. - Innkjøpsarbeid. - Endel reisevirksomhet. - Ism Ønskede kvalifikasjoner: - Maskinsjef / ingeniør med allsidig erfaring fra drift av fartøy innen rederivirksomhet enten som seilende, fra verft eller tilsvarende. - Erfaring fra fiskeri er en fordel. - Kjennskap til teknisk vedlikeholdssystem som TM Master. - Du må kunne arbeide selvstendig, effektivt og systematisk. Vi kan tilby en spennende og utfordrende stilling med varierte arbeidsoppgaver til konkurransedyktige betingelser. For mer informasjon kontakt john@ordinat.no
Ocean Venture AS
Bergen
Atle Rovik
Rekrutteringsansvarlig
Knowit
Utlandet, Trondheim +4
Sif Løvdal
Rekrutteringsansvarlig
AF Gruppen
Oslo, Bergen +3
Stian Michelsen
Daglig Leder
Jeg har fagbrev som tavlemontør og er fag ingeniør innen elkraft.
monmic operation AS
Bergen
Aram Mirkani
Managing Director
Jeg har jobbet med salg og rekruttering innen TM og Feltsalg de siste 5 årene og ser etter sultne selgere som er på jakt etter å nå nye høyder innen salg. Samtidig så er jeg på jakt etter kandidater som er på utkikk etter å bli morgendagens toppselgere.
True Sales AS
Oslo, Harstad +4
Vis alle