Ulrika Sahlberg
Key account Manager, Copypanthers AB Kontorsted mangler
Jobber i
Copypanthers AB
Copypanthers jobbar med SEO content, översättningar, bloggar, ja all typ av textmaterial för webben. Våra kunder är främst större e-shoppar. Som...
Stillinger jeg rekrutterer til nå
Relaterte Profiler
Karl Wik
HR-Ansvarlig
Skift Nå AS
Oslo
Caroline Øgrey
Markedsanvarlig
Global Housing AS
Oslo
Christina Waale Salomaa
Seniorrådgiver
Vikarpartner AS
Oslo, Asker
Tone Ulstein
Daglig leder og eier
Tone Ulstein, eier og daglig leder Ulstein Bedriftsutvikling er en VEKSTSKAPER for sine kunder. Vi bistår bedrifter til både å øke omsetningen, og øke bunnlinjen, og det er bedriftseiere som er vår målgruppe. Vi har over 10 års erfaring og er pr. i dag 6 konsulenter. En av tjenestene våre er Ulstein Gründerforum, som er et fagnettverk for bedriftseiere. Her har vi med over 500 bedrifter fra Bergen som har fra 1-100 ansatte og som har drevet bedrift i 2-50 år. Vår misjon: Vi gir våre kunder et løft, slik at hverdagen blir enklere, bedriften mer profesjonell og langsiktig, og at du som bedriftseier når dine mål. Vi leiter etter flere vekstskapere som vil være med å bygge solide suksessbedrifter.
Ulstein Bedriftsutvikling AS
Bergen
Jørgen Kavli
Avdelingsleder
Jobber for Stendi Heimta
Stendi
Oslo, Alta +9
Harald Kenneth Loe
styremedlem
Jeg er styremedlem i MobilePower AS, som leverer profileringsprodukter til bedrifter og organisasjoner. Vi er på jakt etter agenter/provosjonsselgere. Arbeidet består i å kontakte bedrifter/organisasjoner for å selge inn profileringsprodukt. Kontaktpunkt er typisk markedsavdelinger/markedsførere/markedskoordinator.
MobilePower AS
Norge
Eirik Thoresen
Konserntjener
Jobber i spennende konsern som strekker seg over et stort marked med mye potensiale. Alltid på utkikk etter nye selgerspirer, så ikke vær redd for å ta kontakt.
Lifevision
Oslo
Martine Hamre Aasnæs
Avdelingsleder
Avdelingsleder Stendi Utrykningstjeneste i Asker og Bærum
Stendi
Oslo, Bærum +1
Petter Elders
Daglig leder
Petter Elders Taxi B-259
Halden
Zence AS
Key Account Manager
I våre IOT-løsninger benytter vi kun sensorer og utstyr som er sertifisert for det Nordiske markedet. Vi benytter kun kjente sky løsninger med høy sikkerhet og maksimal oppetid. Våre konsulenter er sertifiserte og har lang erfaring Vi har løsninger som er nyttige innenfor en rekke områder. Våre sensorer kan tilpasses til kundes behov, og vi kan skreddersy løsninger etter kundes ønsker. De fleste av våre bransjeløsninger kan enkelt adopteres til andre bransjer.
Zence As
Sola
Vis alle