Ulrika Sahlberg
Key account Manager, Copypanthers AB Kontorsted mangler
Jobber i
Copypanthers AB
Copypanthers jobbar med SEO content, översättningar, bloggar, ja all typ av textmaterial för webben. Våra kunder är främst större e-shoppar. Som...
Stillinger jeg rekrutterer til nå
Relaterte Profiler
Isabel Bråthen
Ernæringsrådgiver
Myrens Ernæring AS
Oslo
Malin Buckholm-Hansen
CFO
Økonomiavdelingen har ansvar for regnskap, lønn og ledelsesrapportering. Vi trenger forsterkninger på regnskapssiden gjennom sommermånedene. Det er muligheter for forlengelse utover høsten.
Teknotherm Marine AS
Halden
Christine Karlsen
Personalansvarlig
Vikhammer legegruppe
Malvik
Jesper Tørstad
Innehaver
Vi ser etter deg som ønsker å styre sin egen arbeidsdag ved å jobbe hjemmefra. T&B ble etablert i februar 2017 og har ansatte over hele Norge. Vi har både salgskonsulenter i lokaler og som jobber hjemmefra. Vi driver med salg over telefon til privatmarkedet og selger lettsolgte produkter som alle kan selge. Vi gir god opplæring og tett oppfølging uavhengig om du jobber i en av våre lokale eller om du jobber fra ditt eget hjem slik at du skal bli dyktig og kan tjene ubegrenset med penger. Vi har et av markedets høyeste lønnsvilkår ettersom vi samarbeider med de største aktørene i Norge. Vi har aldri hatt noe krav om tidligere salgserfaring for å jobbe hos oss, dette skyldes at vi selger lettsolgte produkter + god opplæring/tett oppfølging som nevnt over. Alt du trenger er en datamaskin + et headsett for å kunne søke på stillingen. Ønsker du å være din egen sjef, tjene gode penger og jobbe hjemmefra? Vel, da kan du sende inn en søknad til: Jesper@tbco.no, så tar vi en nærmere prat!
T&B
Oslo, Trondheim
Bjørn Viken
Avdelingsleder
Stendi
Troms
Carl Semb
Daglig leder
Trippus Norge
Sverige, Bærum
Anne-Margrethe M. Mathiesen
Digital Markedsansvarlig
Rosendahl Design Group
Oslo
Kaisar Ali
Daglig Leder
Proff Security AS
Oslo, Bærum
Lene Jahren
Daglig leder
Daglig leder Skin Society AS og gründer av nettbutikken PureYou.no
Skin Society AS
Tønsberg
Tommy Ramsvik
Tommy Ramsvik
.
Stolt Finans AS
Stavanger
Vis alle