Dag Rune Øverdal
Salgssjef, ELIT AS Gjerdrum, Norge
Jeg arbeider som salgsansvarlig i ELIT, og ønsker flere kollegaer med på laget. ELIT er en vel etablert importør av måleinstrumenter, jording, lynvern, tavlemateriell og nisjeprodukter til markeder innen elektro, energi, infrastruktur med mer, og vi selger i hovedsak våre produkter gjennom Norges ledende grossister. I tillegg til fornuftige kvalitetsprodukter skal også ELIT som organisasjon tilføre fagkunnskap og kompetanse til brukerne slik at produktene blir brukt optimalt til kundens fordel. Dette betyr aktiv salgs- og markedsføring i forhold til våre samarbeidspartnere og sluttbrukere.
Vi ønsker nye kollegaer både ved vårt kontor i Gjerdrum, men vi er også på søk etter kollegaer som kan jobbe fra hjemmekontor andre deler i landet- så det er bare å ta kontakt om du mener å være rette kandidat. En bør ha elektrobakgrunn og erfaring innen teknisk salg. Les mer
Jobber i
ELIT AS
ELIT AS er importør av måleinstrumenter, jording- og lynvernmateriell, tavlemateriell og elektromateriell som selges via grossister i Norge. For mer informasjon, se: www.elit.no
Stillinger jeg rekrutterer til nå
Relaterte Profiler
Max Gomi
Recruiter
Alle virksomheter trenger arbeidstakere med relevant kompetanse for å kunne levere sine varer og tjenester. Arbeidstakere trenger relevant kompetanse for å kunne fungere godt i arbeidslivet og for å være en attraktiv arbeidstaker i markedet. Jeg skal hjelpe dere å finne hverandre.
MDEP
Norge
Ketil Olsen
Daglig leder Safejob Bergen AS
Bemanningskonsulent
Safejob Bergen AS
Askøy
Ragnar Braathen-Pettersen
Area Manager
Bred erfaring innenfor medisinteknisk utstyr, salg, installasjon og opplæring. Vi er alltid etter gode kandidater innenfor salg og service. Gjerne med helsefaglig, salg, teknisk bakgrunn.
Medidyne AS
Oslo
Kim Johansen
CTO
Eterni Gruppen AS
Norge
Johanne Løge
Trainee HR
Lerøy Seafood Group ASA
Tromsø, Trondheim +1
Svein Olav Høysæther
Daglig Leder
Langset Rope Access AS
Norge
Torgeir Solberg
Daglig Leder
BelysningsGruppen leverer LED av høy kvalitet og til konkurransedyktige priser til Elektrikere og Elektroentreprenører i Norge.
BelysningsGruppen AS
Troms og Finnmark
Christoffer Herheim
Daglig leder
Working Ants
Oslo
Monia Helen Enge
Monia AS
Jeg er Monia som bemanner og rekrutterer elektrikere med mer. For at du skal få den opplevelsen du fortjener, enten du er kunde eller kandidat, gjør jeg mye du aldri kommer til å merke. Summen av den bakgrunnsjobben forteller meg om dere passer sammen. Kunden og kandidaten og for å være helt tydelig: dere er begge like viktige.
Monia AS
Oslo
Sissel Dahle
Daglig Leder
Jeg jobber med bemanning og rekruttering til både faste stillinger og kortvarige oppdrag.
Ranheim Bemanning AS
Trondheim
Vis alle