Tannlege Stig Rune Meland
Tannlege, Handelstorget Tannlegesenter v/ Tannlege Stig Rune Meland Kontorsted mangler
Jobber i
Handelstorget Tannlegesenter v/ Tannlege Stig Rune Meland
Handelstorget Tannlegesenter ligger sentralt plassert i Skien sentrum. Store fine lokaler, moderne utstyr. Tanntekniker og kirurg i samme bygget.

Vi er et team med 5 tan...
Stillinger jeg rekrutterer til nå
Relaterte Profiler
Jan Are Lundberg
Eier av selskap
Bildesign AS
Skien
Anna Hansson
HR Talent
HR Talent på ABB i Norge. Prosjektledning, Service, Engineering, Produksjon, Marknadsføring, Salg, Foskning og Utvikling, Kvalitet, Drift... Vilken vei vil du gå? Følg ABB på Instagram, Facebook, You tube og Gobi (ABB Life).
ABB
Oslo, Hammerfest +12
Martine Sletne
Rekrutteringsansvarlig
Vi er alltid på utkikk etter positive mennesker som vil lære salg eller bygge videre på allerede tilegnet erfaring. Ønsker du å jobbe med store aktører som Telenor, Hafslund og Canal Digital så ta kontakt med oss i dag. Vi trenger mennesker til telefonsalg, dør,salg messe & standsalg på våre lokasjoner i Skien, Moss og Oslo. Muligheter for å jobbe både heltid og deltid.
Maskineriet AS
Oslo, Skien +2
Maria Ilinskaya
Styreleder/tannlege
Fornebu Tannlegesenter AS
Bærum
Rune Nygård
Daglig leder
Nygård AS
Skien
Niels Lijkendijk
Tannlege
Tannlege Niels Krøll AS
Ringerike
Thang Vo
Thang Vo
Passionate about problem solving impact mankind and everyday life
Vonano AS
Tønsberg, Færder +7
Suada Hadzalic
Rekrutterer
Sector Alarm AS
Spania, Oslo +22
Christer O Hansen
Daglig leder
Christer Hansen er daglig leder og grunnleger av selskapet Top Recruit AS. Han har jobbet med ansettelser i 8 år, og i 2012 bestemte han seg for å starte innen rekruttering og headhunting. Han hadde selv benyttet seg av ulike byråer til rekruttering, og ønsket utifra sine erfaringer med divers byråer og starte sitt eget rekrutteringskonsept. Idag har Top Recruit AS jobbet med rekruttering innen salg, regnskap og revisjon, bygg og anlegg og høyere administrative stillinger. Fokus område til Top Recruit AS skal være å ha så god innsikt som overhode mulig i våre kunders verdier og visjoner. Våre kunder skal få en følelse av at vi er ansatt internt hos de. Våre kandidater skal få en følelse av at de får ærlige tilbakemeldinger til enhver tid som skaper utvikling for kandidaten, og vårt fokus skal være "riktig person, til riktig leder, riktig miljø og riktig stilling"
Top Recruit AS
Oslo, Skien
Ole Christian Dalby
Daglig leder
Vi jobber med formidling av internettbaserte tjenester og salg. Vi er det eneste lisensierte selskapet i norden for formidling av IP versjon 4 blokker. Vi ser etter løsningsorienterte, hardtarbeidende, empatiske og engasjerte medarbeidere for utvidelse av vår virksomhet.
Throughhorizon AS
Skien, Horten +3
Vis alle