Andrejus Solovjovas
Project Assistant, Bubblygroup AS Kontorsted mangler
Jobber i
Bubblygroup AS
Bubbly is the world’s fastest growing customer acquisition point. A talking, selling and friendly communication partner.
Stillinger jeg rekrutterer til nå
Relaterte Profiler
Agata Lis
HR Koordinator
Vi tilbyr rekruttering til faste stillinger og innleie av kandidater. Hos oss er det kvalitet som er hovedfokus. Vi ønsker å være den siste puslebrikken i spillet.
B-A Bemanning AS
Råde
Marit Rabbe Husby
Daglig Leder
Med 30 års erfaring innen rekruttering og utvelgelse, har Marit opparbeidet seg en bred kompetanse innen faget. Siden oppstarten av Add Persona i 2003, har hun gjennom langsiktige kundeforhold fått god innsikt i hvordan organisasjoner fungerer og hvordan man med stor treffsikkerhet matcher rett kandidat til rett stilling. Marit har med sin lange erfaring opparbeidet et stort nettverk, og kjennetegnes av å være en engasjert og kunnskapsrik rådgiver. Hun kan rekruttere til alle nivåer, enten det er ledere, spesialister eller nyutdannede.
Add Persona
Norge
Marianne Rabbe Husby
Personalkonsulent
Marianne jobber som personalkonsulent i Add Persona, hvor hun har hovedansvar for lønn og fakturering. I tillegg følger hun opp vikarer, arrangerer sosiale arrangementer og utfører annet administrativt arbeid. Hun har en bachelorgrad i markedsføring fra handelshøyskolen BI og bistår Add Persona i ulike markedsføringsaktiviteter.
Add Persona
Norge
stilling@normarkas.no
Salgsdirektør
Nor Mark as
Oslo
Knut Sandvold
HR Direktør
Aleris
Oslo, Tromsø +8
Joakim Mohrsen
Daglig Leder
Nyheim Maskinservice utfører service og reparasjon på alt av mekanisk utstyr og kjørtøy. Vi arbeider mest med båt, Innenbords og utenbordsmotoer, Vi reiser trøndelag og nordland og utfører fuel-service. Vi ser etter en person som er godt kjent innenfor faget. Selvstendig og faglig dyktighet.
Nyheim Maskinservice AS
Namsos, Trondheim
David Zizys
Daglig leder
Hevvi AS
Oslo
Eivind Fykse
Daglig leder
BIR Bedrift AS
Bergen, Kvam +5
Tor Johan Stokke
HR
Jeg har bred erfaring med salg og markedsføring etter flere år i store tunge salgsorganisasjoner som 1881 og Eniro. Tor Johan har vist gode resultater for både kunde og selskap gjennom flere år. Tor mener nøkkelen til å lykkes er ved å skape gode relasjoner og tillit.
Adseo AS
Oslo
David Netland Söderström
Markedssjef
Markedssjef i Vetane AS.
Vetane AS
Oslo
Vis alle