Ole Halvorsen
Administrasjon, Lokalet Norge
Hei.

LITT OM MEG
Jobber innen får admin Les mer
Jobber i
Lokalet
Lokalet.no er en nystartet bedrift som tilbyr utleiere av lokaler en mulighet til å bli sett og tjene mer penger på sitt lokale. Vi ønsker at kunden skal bruke m...
Stillinger jeg rekrutterer til nå
Relaterte Profiler
Tone Kjefsøy
HR rådgiver
Akershus universitetssykehus HF (Ahus)
Lørenskog, Oslo
Line Isegran
Regionsleder butikk
Fretex Miljø
Norge
Norill Ask
Daglig leder
Daglig leder og eier Nectar, Oslo. Søker ekstrahjelp til butikken Nectar, Gunerius kjøpesenter Oslo
NECTAR
Oslo
Jeppe Styrmoe
Faglig leder
Vi søker teknisk tegner og data ansvarlig. Vi søker etter en teknisk tegner med genuin interesse for data! Du må beherske ArchiCAD godt og være kjent med BIM og Solibri da stillingen også innebefatter rollen som BIM koordinator. Som dataansvarlig vil du være den som kurser de øvrige på kontoret og holder deg oppdatert innen fagfeltet. Vi legger stor vekt på gode samarbeidsevner samt at du er ansvarsbevisst og selvstendig.
Planforum Arkitekter AS
Bærum
Trine Thomesen
Senior Operations Manager
Apollo Markets AS er et innovativt og kompetanseorientert finanshus i Bærum. Våre virksomhetsområder er: - Aksjehandel for egen regning - Markedsføring av kapitalforsikring med investeringsvalg - Investeringsrelaterte tjenester, herunder analysetjenester, overfor profesjonelle og institusjonelle aktører
Apollo Markets AS
Bærum
Marlene Lundquist
HR Consultant
Verisure AS
Oslo, Trondheim +1
Alexander Hesselberg
Daglig leder / CEO
Daglig leder av Advokatfirmaet Hesselberg AS. Rekrutteringsansvarlig for nye advokater og advokatfullmektiger.
Advokatfirmaet Hesselberg AS
Larvik
Morten Bakke Kristoffersen
Rekrutterer
Jobber som rekrutterer i Capra Consulting AS, et IT konsulenthus som satser knallhardt på å være best innen JavaScript, Java og AWS. Jeg har hovedansvar for kandidater med litt erfaring, men ønsker å komme i kontakt med både studenter og seniorer.
Capra Consulting AS
Oslo
Mari Altersved
Rekrutterer
Capra er et konsulenthus som satser beinhardt på JavaScript frontend, Java backend og teknisk arkitektur. I tillegg har vi landets sterkeste fagmiljø på AWS. Vi er i dag ca. 80 stykker og kort sagt så står vi for flat struktur, bratt læringskurve og spennende prosjekter. Vi ser spesielt etter folk som kan eller vil programmere java eller javascript, har over snittet interesse for teknologi. Vi trigges også av AWS, Docker, Microservices og DevOps. Ta gjerne kontakt hvis dette er noe som også du brenner for!
Capra Consulting AS
Oslo
Jon Martin Tafjord
Fetch AS
Oslo
Vis alle