Ine Kannelønning
Daglig leder, Fastlane Bergen, Norge
Jobber i
Fastlane
Fastlane er en innovativ og nytenkende bedrift som nå har åpnet sitt tredje kontor i maritime omgivelser i Bergen sentrum, i tillegg har vi kontor i Oslo og p&arin...
Stillinger jeg rekrutterer til nå
Relaterte Profiler
Bjarne Vasset jr.
Daglig leder og grunnlegger
Jeg rekrutterer til stillinger innen journalistikk og medieproduksjon, marked, salg, forretningsutvikling og prosjektledelse. Her inne ønsker jeg å komme i kontakt med kandidater, i alle faser av karrieren, som har et ønske om å delta i å utvikle betydningsfulle medier og tjenester som er relevante for store deler av Norges befolkning. Vi er en gründerbedrift med alt det medfører (på godt og vondt) og ønsker kontakt med kandidater som ser på denne typen jobb som det mest spennende man kan gjøre i starten av karrieren. Ta kontakt for en uformell prat!
Mediehuset StudentTorget
Oslo, Trondheim +2
Mona BO
CEO / Senior Business Consultant
Headhunter og Senior Business Consultant. Spesialist på ledelse, salgsledelse, profft moderne salg og digital markedsføring. Utvikler og trener ledere, selgere og markedsførere. Gir konkrete råd for vekst, salgsstrategi, organisering og karriereutvikling. - "tar deg steget videre".
B2B Salg AS
Oslo
Academic Work
Rekruttering og bemanning
Tenk deg den følelsen når du tilbyr en nyutdannet ingeniør hans eller hennes første heltidsjobb. Tenk deg å få dele gleden med konsulenten din, kunden din og kollegene dine. Som rekrutterer i Academic Work løser vi kundenes bemanningsbehov samtidig som vi hjelper Young Professionals i begynnelsen av deres karrierer. Det handler ikke bare om rekruttering, det handler også om å få følge akademikere fra deres første ekstrajobb til en heltidsansettelse via oss, hos oss eller noen av kundene våre. Vi er over gjennomsnittet interessert i mennesker og drives av å skape gode relasjoner. Og nettopp relasjoner er alfa og omega i en slik jobb. Relasjoner til kunder, kandidater, konsulenter og kolleger. Vi trigges av resultater, vi brenner for service og vi synes det er gøy med mersalg.
Academic Work
Oslo, Trondheim
Anna Hansson
HR Talent
HR Talent på ABB i Norge. Prosjektledning, Service, Engineering, Produksjon, Marknadsføring, Salg, Foskning og Utvikling, Kvalitet, Drift... Vilken vei vil du gå? Følg ABB på Instagram, Facebook, You tube og Gobi (ABB Life).
ABB
Oslo, Hammerfest +12
Vincent Steffensen
Administrative Manager
Jeg jobber med innholdstjenester for sosiale medier, primært for små til mellomstore bedrifter. Jeg ser etter deg som brenner for innholdsproduksjon, og som har et godt selgerhjerte.
Zensocial Norge
Oslo
Olav Ertsås
Redaktør
Mediehuset StudentTorget
Oslo, Trondheim +2
Vis alle