Raymon Strendo
Rekrutteringsansvarlig, Salita tolke- og translatørtjeneste AS Oslo, Norge
Hei,
Jobber som rekrutteringsansvarlig hos Salita tolke- og translatørtjeneste AS og ser etter tolker og kandidater som ønsker å begynne å jobbe som tolk, men trenger mer informasjon om det å jobbe som tolk. Les mer
Jobber i
Salita tolke- og translatørtjeneste AS
SALITA Tolke- og translatørtjeneste AS er en av Norges største private landsdekkende leverandør av språktjenester.

Vi har 20 års erfaring i bransjen, store kvalitetsleve...
Stillinger jeg rekrutterer til nå
Relaterte Profiler
Academic Work
Rekruttering og bemanning
Tenk deg den følelsen når du tilbyr en nyutdannet ingeniør hans eller hennes første heltidsjobb. Tenk deg å få dele gleden med konsulenten din, kunden din og kollegene dine. Som rekrutterer i Academic Work løser vi kundenes bemanningsbehov samtidig som vi hjelper Young Professionals i begynnelsen av deres karrierer. Det handler ikke bare om rekruttering, det handler også om å få følge akademikere fra deres første ekstrajobb til en heltidsansettelse via oss, hos oss eller noen av kundene våre. Vi er over gjennomsnittet interessert i mennesker og drives av å skape gode relasjoner. Og nettopp relasjoner er alfa og omega i en slik jobb. Relasjoner til kunder, kandidater, konsulenter og kolleger. Vi trigges av resultater, vi brenner for service og vi synes det er gøy med mersalg.
Academic Work
Oslo, Trondheim
Stefan Melkonian
Rekrutteringskonsulent
A2B
Norge
Monica Knutsen de Figueroa
Senior Adviser
OsloMet - storbyuniversitetet
Oslo, Lillestrøm
INNOV GROUP AS
INNOV GROUP AS
INNOV GROUP AS er et nyetablert selskap i 2018 som tilbyr tolketjenester, språkhjelp, leksehjelp, økonomisk veiledning og rådgivning innen markedsføring. Vi ser etter deg som kan bidra med noe innen ett eller flere av de tjenestene vi tilbyr. Vi ønsker kunnskap og kvalitet. Stillingene vi tilbyr krever personer som kan møte opp eller jobbe hjemmefra. Tolker som søker bør helst være statsautoriserte. Ønsker du en deltidsstilling hvor du får brukt det du er god på, så er det bare å søke!
INNOV GROUP
Utlandet, Norge
stilling@normarkas.no
Salgsdirektør
Nor Mark as
Oslo
Knut Sandvold
HR Direktør
Aleris
Oslo, Tromsø +8
Joakim Mohrsen
Daglig Leder
Nyheim Maskinservice utfører service og reparasjon på alt av mekanisk utstyr og kjørtøy. Vi arbeider mest med båt, Innenbords og utenbordsmotoer, Vi reiser trøndelag og nordland og utfører fuel-service. Vi ser etter en person som er godt kjent innenfor faget. Selvstendig og faglig dyktighet.
Nyheim Maskinservice AS
Namsos, Trondheim
David Zizys
Daglig leder
Hevvi AS
Oslo
Eivind Fykse
Daglig leder
BIR Bedrift AS
Bergen, Kvam +5
Tor Johan Stokke
HR
Jeg har bred erfaring med salg og markedsføring etter flere år i store tunge salgsorganisasjoner som 1881 og Eniro. Tor Johan har vist gode resultater for både kunde og selskap gjennom flere år. Tor mener nøkkelen til å lykkes er ved å skape gode relasjoner og tillit.
Adseo AS
Oslo
Vis alle