Raymon Strendo
Rekrutteringsansvarlig, Salita tolke- og translatørtjeneste AS Oslo, Norge
Hei,
Jobber som rekrutteringsansvarlig hos Salita tolke- og translatørtjeneste AS og ser etter tolker og kandidater som ønsker å begynne å jobbe som tolk, men trenger mer informasjon om det å jobbe som tolk. Les mer
Jobber i
Salita tolke- og translatørtjeneste AS
SALITA Tolke- og translatørtjeneste AS er en av Norges største private landsdekkende leverandør av språktjenester.

Vi har 20 års erfaring i bransjen, store kvalitetsleve...
Stillinger jeg rekrutterer til nå
Relaterte Profiler
Academic Work
Rekruttering og bemanning
Tenk deg den følelsen når du tilbyr en nyutdannet ingeniør hans eller hennes første heltidsjobb. Tenk deg å få dele gleden med konsulenten din, kunden din og kollegene dine. Som rekrutterer i Academic Work løser vi kundenes bemanningsbehov samtidig som vi hjelper Young Professionals i begynnelsen av deres karrierer. Det handler ikke bare om rekruttering, det handler også om å få følge akademikere fra deres første ekstrajobb til en heltidsansettelse via oss, hos oss eller noen av kundene våre. Vi er over gjennomsnittet interessert i mennesker og drives av å skape gode relasjoner. Og nettopp relasjoner er alfa og omega i en slik jobb. Relasjoner til kunder, kandidater, konsulenter og kolleger. Vi trigges av resultater, vi brenner for service og vi synes det er gøy med mersalg.
Academic Work
Oslo, Trondheim
INNOV GROUP AS
INNOV GROUP AS
INNOV GROUP AS er et nyetablert selskap i 2018 som tilbyr tolketjenester, språkhjelp, leksehjelp, økonomisk veiledning og rådgivning innen markedsføring. Vi ser etter deg som kan bidra med noe innen ett eller flere av de tjenestene vi tilbyr. Vi ønsker kunnskap og kvalitet. Stillingene vi tilbyr krever personer som kan møte opp eller jobbe hjemmefra. Tolker som søker bør helst være statsautoriserte. Ønsker du en deltidsstilling hvor du får brukt det du er god på, så er det bare å søke!
INNOV GROUP
Utlandet, Norge
Stefan Melkonian
Rekrutteringskonsulent
A2B
Norge
Stian Fredrik Skalle
Prosjektleder
Jeg jobber som prosjektleder i markedsavdelingen til Norges Blindeforbund. Vi må selv samle inn 2 av 3 kroner som brukes i arbeidet for synshemmede. I den forbindelse ser vi etter nye ververe som ønsker å jobbe med å skaffe nye faste givere og medlemmer. Du kan både jobbe deltid og heltid.
Blindeforbundet
Indre Østfold, Fredrikstad +12
Cato Hansen
Office- and Salesmanager
BP Drift AS
Oslo
Lars Helge Øverland
Lead developer
DHIS 2, UiO
Oslo
Yngve Skolmli
Virksomhetsleder
Stendi
Oslo, Alta +9
Kristian Aune-Jensen
Head of Marketing & Solutions
Vi jobber for å gjøre livet til mennesker med diabetes så ubegrenset som mulig.
Roche Diagnostics Norge AS
Oslo
Hanne Løvli
HR Direktør
Stendi
Oslo, Alta +9
Agnethe Nordgård
Senior Kunderådgiver- Salg & Marked
IT Kunderådgiver
Serit Harstad
Harstad, Sortland
Vis alle