Ingeborg Sørensen
Daglig leder, Helsearbeiderne AS Kontorsted mangler
Jeg jobber som helsesekretær og daglig leder i Helsearbeiderne AS. Vi i Helsearbeiderne søker alltid etter nye engasjerte medarbeidere fra helsebransjen til vår pool. Les mer
Jobber i
Helsearbeiderne AS
Helsearbeiderne AS bemanner bedrifter innen helsesektoren i Trøndelag. Vi tar utgangspunkt i likelønnsprinsippet. Dette betyr at våre medarbeidere har akku...
Stillinger jeg rekrutterer til nå
Relaterte Profiler
Magnus
Styreleder
Jeg ser etter deg som har erfaring innen helsebransjen og kunne tenkt deg å jobbe i Trøndelag.
Helsearbeiderne AS
Levanger, Steinkjer +7
Dan Wange
Rekrutteringsansvarlig
Karabin AS
Oslo, Trondheim +2
Geir Hove
Daglig leder
Nova Consulting Group
Oslo, Trondheim
Academic Work
Rekruttering og bemanning
Tenk deg den følelsen når du tilbyr en nyutdannet ingeniør hans eller hennes første heltidsjobb. Tenk deg å få dele gleden med konsulenten din, kunden din og kollegene dine. Som rekrutterer i Academic Work løser vi kundenes bemanningsbehov samtidig som vi hjelper Young Professionals i begynnelsen av deres karrierer. Det handler ikke bare om rekruttering, det handler også om å få følge akademikere fra deres første ekstrajobb til en heltidsansettelse via oss, hos oss eller noen av kundene våre. Vi er over gjennomsnittet interessert i mennesker og drives av å skape gode relasjoner. Og nettopp relasjoner er alfa og omega i en slik jobb. Relasjoner til kunder, kandidater, konsulenter og kolleger. Vi trigges av resultater, vi brenner for service og vi synes det er gøy med mersalg.
Academic Work
Oslo, Trondheim
Hilde Schjerpen
HR Business Partner
En karriere hos Canon handler om lidenskap. Engasjement og stolthet over det vi gjør, inspirerer medarbeiderne våre til å oppnå resultater. Dette bidrar til vår nyskapende og ledende posisjon innen bildebehandling – med produkter, løsninger og tjenester for alt fra forbrukere og bedrifter til kringkasting og medisin.
Canon Norge
Oslo, Bergen +4
Iver Grinaker
Personalkonsulent
Uniflex Bemanning Norge
Oslo, Trondheim +3
Bjarne Vasset jr.
Daglig leder og grunnlegger
Jeg rekrutterer til stillinger innen journalistikk og medieproduksjon, marked, salg, forretningsutvikling og prosjektledelse. Her inne ønsker jeg å komme i kontakt med kandidater, i alle faser av karrieren, som har et ønske om å delta i å utvikle betydningsfulle medier og tjenester som er relevante for store deler av Norges befolkning. Vi er en gründerbedrift med alt det medfører (på godt og vondt) og ønsker kontakt med kandidater som ser på denne typen jobb som det mest spennende man kan gjøre i starten av karrieren. Ta kontakt for en uformell prat!
Mediehuset StudentTorget
Oslo, Trondheim +2
Låsesmed24
Låsesmed24
Søker en låsesmed i Oslo og omegn som er erfarne. Vi har opparbeidet ferdighetene opp gjennom årene, og som den ledende låsesservicen i området gir våre eksperter råd om hvordan du maksimerer sikkerheten i ditt hjem eller din bedrift. Våre låsesmeder bruker produkter fra velkjente norske leverandører som ABUS, BKS, DOM og KESO. Vi startet dette firmaet fordi vi elsker det vi driver med! Vår visjon er å utføre arbeid av høy kvalitet som kundene våre er fullstendig fornøyde med. Vi har kun lyktes fordi vi har tro på det vi gjør. Vi gleder oss til å få deg med på laget! Egenskaper vi gjerne ser at du har: - Punktlig og selvstendig - Ansvarsbevisst og pliktoppfyllende. - Fleksibel og tilgjengelig. - Løsningsorientert - Gode norsk eller engelskkunnskaper - Klarer å omstille seg hurtig.
Låsesmed24
Oslo, Trondheim +2
Tor Olav Drivstuen
Daglig leder
SSE Norge AS
Trondheim
Heidi Jørgensen
HR
Lerøy Seafood Group ASA
Tromsø, Trondheim +1
Vis alle