Hold Team
Markedssjef, Hold As Kontorsted mangler
Jobber i
Hold As
Hold er et nyoppstartet selskap som hovedsaklig leverer markedsføringstjenester til nasjonale og internasjonale partnere rettet mot studenter gjennom en innovativ plattform....

Salgssjef/Kreativ markedsfører Internship

Hold tilbyr et utfordrende summer internship som gir deg muligheten til å være med å bygge opp et selskap i oppstartsfasen. Stort ansvar med fleksible oppgaver som krever kreativitet. Til vår ene stilling søker vi en med relevant bakgrunn fra enten markedsføring og salg, eller kreativitet og naturlig driv. Selvstendighet er viktig.
Antall interns
1
Sted
Oslo
Les mer

Relaterte Profiler
Ane Ognøy Lægland
Talent Manager
Intility
Sverige, Oslo +2
June M. Kvål
Stabsoffiser rekruttering
Hæren / Krigsskolen
Oslo
Stine Dalen Sørgård
Talent Coordinator
Talent Coordinator i Talent Management, Intility
Intility
Sverige, Oslo +2
Karoline Lund Johansen
National Direktør for utgående operasjoner
Jeg hjelper deg gjerne med å finne relevante intership og frivillige arbeid. Ta gjerne kontakt med meg om det er noe du lurer på!
AIESEC
Oslo, Trondheim +1
Julia Smith
Project Coordinator
Katapult Future Fest is an output-driven festival focusing on how exponential technologies and impact investing can create a better future society for all. We are growing a global community and platform for action, challenging investors, startups and thought-leaders to collaborate towards reaching and transcending the UN SDGs.
Katapult Future Fest
Oslo
Arve Kvalsvik
Founder
Tweakly
Oslo, Ålesund +1
Leila Laksiri
Rekrutteringskonsulent
Jeg er ansvarlig for rekruttering av nyutdannede til vårt graduateprogram og sommerstudenter. Er du student eller nyutdannet, og har spørsmål vedrørende en mulig karriere hos Sopra Steria? Ta kontakt med meg!
Sopra Steria
Oslo
Caroline Heiberg
HR
Vi søker deg som har begynt på en bachelorgrad eller snart er ferdig med mastergradutdannelsen innen økonomi, finans, sivilingeniør eller lignende studier. Alle kandidater bør ha et gjennomsnitt på minimum B eller tilsvarende, gode kommunikasjonsegenskaper på norsk og engelsk, og stor interesse for og ønske om å lære mer om finans.
SEB
Utlandet, Oslo
Daniel Bruland Aartun
Daniel Bruland Aartun
Intility
Sverige, Oslo +2
Haukur Stefansson
Senior administrasjonsrådgiver
Norden - Nordic Innovation
Oslo
Vis alle