Haukur Stefansson
Senior administrasjonsrådgiver, Norden - Nordic Innovation Kontorsted mangler
Jobber i
Norden - Nordic Innovation
Nordisk ministerråd er de nordiske regjeringenes samarbeidsorgan. Nordic Innovation er en av Nordisk ministerråds 12 institusjoner. Institusjonene realiserer ministerr&...

Praktikant Internship

Praktikantordningen i Nordic Innovation er utviklet/opprettet for å spre kunnskap og øke interessen for det nordiske samarbeidet innen næring- og innovasjonspolitikk. Oppholdet vil gi deg innsikt i, og erfaring med å arbeide i en nordisk institusjon under Nordisk Ministerråd. Nordic Innovation har 25 ansatte som arbeider i bl.a. følgende industri- og innovasjonspolitiske områder: entreprenørskap, finansiering, digitalisering, velferdsteknologi, grønn vekst, kreative og kulturelle næringer, bioøkonomi, etc.   Har du lyst til å jobbe internasjonalt, og du er i gang med studier på områder som økonomi, statsvitenskap eller kommunikasjon? Vi kan tilby deg en unik mulighet for å jobbe ett semester som praktikant i et nordisk miljø i Oslo.
Antall interns
1
Sted
Oslo
Les mer

Relaterte Profiler
Dren Zenuni
Kommunikasjonsrådgiver
Jobber med intern og ekstern kommunikasjon i Executives Global Network. Ser etter marketing assistent, researcher, business unit manager, account manager og frilans journalister. En stor fordel om du har erfaring/utdanning innen marketing, kommunikasjon, salg og eller research/analyse.
EGN Norge AS
Stavanger, Oslo
Helge Rustand
adm dir
Vi ser etter Prosjektledere
HR Prosjekt as
Oslo
Christian Melstrøm
Studio Manager
Daglig leder og studio manager for Shoots AS
Dogdavid
Oslo
Marcus Bakke
Partner/ kommunikasjonsansvarlig
Jeg søker etter to dyktige frisører som brenner for faget. Dersom du er strukturert, positiv, kreativ og serviceorientert, kan vi tilby en spennende arbeidsplass med frihet under eget ansvar.
Hair Play
Oslo
Peder Songedal
Grunder CEO
Se og Lær AS
Oslo, Bærum
Fredrik Johansson
Økonomisjef
Infinigate AS
Oslo
Susanne Haglund
Susanne Haglund
ProntoTV AS
Oslo
Eva Grainger
Producer
Mia Habib Productions
Oslo
Eivind Teigland
President
Ocean Hub As
Oslo
Pia Glov Møller
Partner
Partner/eier i GLOV Reklame,- familiedrevet bedrift.
Glov Reklame as
Oslo
Vis alle