natalie henriksen
Eier, Kouture AS Kontorsted mangler
Jobber i
Kouture AS
Kouture ble startet i 2011 og har i dag 3 fysiske butikker, eget klesmerke og nettbutikk i Norge. Vi er stadig under utvikling og i 2016 gikk online i Sverige, Danmark og Nederland...
Stillinger jeg rekrutterer til nå
Relaterte Profiler
Elise Kure
Trainee
Agder Energi
Sverige, Tyskland +4
Anna Hansson
HR Talent
HR Talent på ABB i Norge. Prosjektledning, Service, Engineering, Produksjon, Marknadsføring, Salg, Foskning og Utvikling, Kvalitet, Drift... Vilken vei vil du gå? Følg ABB på Instagram, Facebook, You tube og Gobi (ABB Life).
ABB
Oslo, Hammerfest +12
Emilie Kalnæs
Redaksjonssjef
Mediehuset StudentTorget
Oslo, Trondheim +2
Olav Ertsås
Redaktør
Mediehuset StudentTorget
Oslo, Trondheim +2
Stine Dalen Sørgård
Talent Manager
Talent Coordinator i Talent Management, Intility
Intility
Sverige, Oslo +2
Bjarne Vasset jr.
Daglig leder og grunnlegger
Jeg rekrutterer til stillinger innen journalistikk og medieproduksjon, marked, salg, forretningsutvikling og prosjektledelse. Her inne ønsker jeg å komme i kontakt med kandidater, i alle faser av karrieren, som har et ønske om å delta i å utvikle betydningsfulle medier og tjenester som er relevante for store deler av Norges befolkning. Vi er en gründerbedrift med alt det medfører (på godt og vondt) og ønsker kontakt med kandidater som ser på denne typen jobb som det mest spennende man kan gjøre i starten av karrieren. Ta kontakt for en uformell prat!
Mediehuset StudentTorget
Oslo, Trondheim +2
Hilde Schjerpen
HR Business Partner
En karriere hos Canon handler om lidenskap. Engasjement og stolthet over det vi gjør, inspirerer medarbeiderne våre til å oppnå resultater. Dette bidrar til vår nyskapende og ledende posisjon innen bildebehandling – med produkter, løsninger og tjenester for alt fra forbrukere og bedrifter til kringkasting og medisin.
Canon Norge
Oslo, Bergen +4
Vis alle