Mikal Dreggevik
Daglig leder, Electrocompaniet AS Kontorsted mangler
Jobber i
Electrocompaniet AS
Electrocompaniet er et norsk foretak som produserer lyd og bilde utstyr. Selskapet ble stiftet i 1973 og er dermed Norges eldste i denne bransjen. Selskapet var tidlig ute med l&os...
Stillinger jeg rekrutterer til nå
Relaterte Profiler
Sonja Hargaut
Daglig leder
Rosehagen Kafe, Jørpeland
Strand
post@ryfylketannklinikk.no
Partner, spesialiatkandidat i endodonti
Vi er et hyggelig tannlegekontor med 3 ansatte og 2 uniter på 2 etage. Vi får den 3:e uniten fra Sirona April 2019. Klinikken har plass til 7 uniter totalt. Vi tilbyr allmenne tannhelsetjenester og i tillegg har vi ansatte, kompetanse og utstyr for å utføre spesialist endodonti og kjeveortopedi behandlinger. Vi har OYPG og CBCT utstyr og klinikken satser på digitalt avtrykk med CEREC system.
Ryfylke Tannklinikk AS
Strand
Caroline Kindle
HR-leder rekruttering og employer branding
Arbeid med innemiljø og energi i bygg krever tverrfaglig kunnskap. GK har spesialkompetanse innen fagene ventilasjon, byggautomasjon, kulde, elektro, sikkerhet, energi, renrom og VVS/vannbårne energisystemer. Vi søker fagarbeidere, montører, teknikere, kundeansvarlige, prosjektledere og ledere. Vil du jobbe med en av Norges største totaltekniske entreprenører? Bli med å prege fremtidens bygg!
GK Gruppen
Alta, Hammerfest +36
Ylva-Li Karlsson
Talent Acquisition Manager
Hos Dell har vi en klar vekststrategi og evne til å gjennomføre. Dell er i stor endring og utvikling, og oppkjøp av selskaper og teknologier med fokus på virksomhetskritiske forretningsbehov, gjør at Dell leverer komplette IT-løsninger for bedrifter og forbrukere over hele verden. Vi lytter til våre kunder og er verdenskjent for vår evne til å tilpasse oss kundenes behov med stabile og fleksible løsninger.
Dell
Utlandet, Oslo
dag martin watvedt
dalig leder
Gasspesialisten AS
Råde
Anne Grethe Furuholmen
Daglig leder
Hudpeiesenteret han og henne
Academic Work
Rekruttering og bemanning
Tenk deg den følelsen når du tilbyr en nyutdannet ingeniør hans eller hennes første heltidsjobb. Tenk deg å få dele gleden med konsulenten din, kunden din og kollegene dine. Som rekrutterer i Academic Work løser vi kundenes bemanningsbehov samtidig som vi hjelper Young Professionals i begynnelsen av deres karrierer. Det handler ikke bare om rekruttering, det handler også om å få følge akademikere fra deres første ekstrajobb til en heltidsansettelse via oss, hos oss eller noen av kundene våre. Vi er over gjennomsnittet interessert i mennesker og drives av å skape gode relasjoner. Og nettopp relasjoner er alfa og omega i en slik jobb. Relasjoner til kunder, kandidater, konsulenter og kolleger. Vi trigges av resultater, vi brenner for service og vi synes det er gøy med mersalg.
Academic Work
Oslo, Trondheim
Tor Inge Flodquist
Tor Inge Flodquist
Bilredning sør A/S
Arendal
Henrik Lauritsen
HR-medarbeider
HR Stendi AS / Stendi Senior
Stendi
Oslo, Alta +9
Ghizala
Ghizala
Jobber innenfor vaktbransje. Ser etter hardtarbeidende, pliktoppfyllende, engasjert og fleksible ansatte.
Oslo vakt service as
Vis alle