Anita Z. Friberg
HR-ansvarlig, Kamfer AS Oslo, Norge
Jeg jobber som HR-ansvarlig i Kamfer AS. Ett av mine ansvarsområder er rekruttering og bemanning. I denne sammenheng ser jeg primært etter helsefagarbeidere, hjelpepleiere, sykepleiere og vernepleiere som har et genuint ønske om å jobbe med eldre mennesker i deres eget hjem. Les mer
Jobber i
Kamfer AS
Kamfer har levert private helse- og omsorgstjenester i Oslo siden 2005. I dag leverer vi både hjemmesykepleie og praktisk bistand på konsesjonsavtale med Oslo...
Stillinger jeg rekrutterer til nå
Relaterte Profiler
Jakob Malmquist
Avdelingsleder
Leder avdelingen Nannas vei
Stendi
Oslo, Viken +1
Hilde Lilleåsen
Avdelingsleder
.
Stendi
Oslo, Alta +9
Martine Hamre Aasnæs
Avdelingsleder
Avdelingsleder Stendi Utrykningstjeneste i Asker og Bærum
Stendi
Oslo, Bærum +1
Øystein Djupnes
Boleder
Boleder Aleris Ungplan og BOI Ser etter dyktige miljøterapeuter (sykepleiere, vernepleiere, pedagoger, sosionomer) - både i faste stillinger samt konsulenter.
Stendi
Oslo
Malin Buseth Schjetne
Avdelingsleder
Stendi
Oslo, Alta +9
Marianne Holmsen
Teamleder
Hei Jeg er teamleder for telefonteamet på Aleris Rønten Kundesenter. Min oppgave består i lede telefonteamet til å jobbe smartere, holde fokus samt at jeg har personalansvar. Mitt team består av 29 hoder, der 4 av disse er tilkallingsvikarer. I denne runden søker vi etter en Pasientkoordinator til telefonteamet på Aleris Røntgen på Lillestrøm. Arbeidsoppgavene vil primært være å besvare og behandle innkommende kundehenvendelser på telefon. Vi fokuserer på at pasientene skal vite om de valgmuligheter de har. Det er ønskelig med snarlig oppstart (april 2018) i et vikariat som har varighet til 1.Oktober 2018, med mulighet for forlengelse.
Aleris
Oslo, Tromsø +16
Tom Harald Isakka-Dahl
Avdelingsleder
Avdelingsleder skjermet enhet, post 3, Stendi Senior AS - Kantarellen bo- og rehabiliteringssenter
Stendi
Oslo
Monica Follestad
Leder
Jeg er leder i Aleris omsorg Norge, mitt virksomhetsområdet er utviklingshemmede, og jeg søker etter engasjerte og aktive medarbeidere som kan bidra til en god hverdag for våre brukere.
Stendi
Oslo, Viken
Marcin Wasowski
HR Assistant
Elkjøp
Oslo
Richard Svensson
Daglig Leder
E-handel.
Festkompaniet.no
Oslo, Bærum
Vis alle