Sara Nordevall
Daglig leder, Orbdent Kontorsted mangler
Jobber i
Orbdent
Orbdent - where you come first.
Vårt mål är att bli en ledande, innovativ hälsoaktör på den skandinaviska marknaden med en holistisk syn p&ari...
Stillinger jeg rekrutterer til nå
Relaterte Profiler
Thor Olav Vaksvik
Avdelingsleder
Stendi
Oslo, Alta +9
Birgit Nilsson Valle
Rekrutteringsrådgiver
Mogi Sales AS
Oslo
Julia Smith
Project Coordinator
Katapult Future Fest is an output-driven festival focusing on how exponential technologies and impact investing can create a better future society for all. We are growing a global community and platform for action, challenging investors, startups and thought-leaders to collaborate towards reaching and transcending the UN SDGs.
Katapult Future Fest
Oslo
Tommy Solli Larsen
Avdelingsleder
Stendi
Oslo, Bærum
John Hartman
Sjefskonsulent
Ciber satser sterkt på å tilrettelegge for god faglig utvikling gjennom spennende prosjekter samt deltakelse i aktive fagpraksiser, kurs, konferanser og individuell kompetanseplan. Praksisene arrangerer månedlige fagdager og du har stor innflytelse over hva du ønsker å lære. Som et av Norges eldste IT-konsulentselskap har vi en etablert og levende kultur bestående av hyggelige Ciber -tradisjoner og et variert og innholdsrikt sosialt tilbud. I Ciber får du jobbet i er selskap som er lite nok til at du får en tett personlig oppfølging, samtidig som vi er store nok til å tilby varierte karrieremuligheter på tvers av fagdisipliner og ta på oss store, samfunnskritiske prosjekter. I 2018 ble Ciber sertifisert som Great Place to work, noe som beviser at vi etterlever våre verdier: inkluderende fellesskap, faglig dyktighet og leveransefokus.
Experis Ciber AS
Oslo
Marianne Holmsen
Teamleder
Hei Jeg er teamleder for telefonteamet på Aleris Rønten Kundesenter. Min oppgave består i lede telefonteamet til å jobbe smartere, holde fokus samt at jeg har personalansvar. Mitt team består av 29 hoder, der 4 av disse er tilkallingsvikarer. I denne runden søker vi etter en Pasientkoordinator til telefonteamet på Aleris Røntgen på Lillestrøm. Arbeidsoppgavene vil primært være å besvare og behandle innkommende kundehenvendelser på telefon. Vi fokuserer på at pasientene skal vite om de valgmuligheter de har. Det er ønskelig med snarlig oppstart (april 2018) i et vikariat som har varighet til 1.Oktober 2018, med mulighet for forlengelse.
Aleris
Oslo, Tromsø +16
Tirill Sørli
Prosjektleder
Jeg jobber som prosjektleder i Mogi Sales. Det er en spennende stilling med varierende arbeidsoppgaver. Nå er jeg engasjert i HR-avdelingen her i Mogi, hvor jeg bistår bl.a. i det viktige arbeidet rundt rekrutteringsprosesser. Vi leter alltid etter dyktige, dedikerte og ambisiøse mennesker til våre spennende stillinger innenfor salg. Ta gjerne kontakt for å høre hva vi kan tilby deg!
Mogi Sales AS
Oslo
Vilde Nord
Sammen om en jobb
Oslo
Marianne Holmsen
Salg- og markedsansvarlig
Myrens Sportssenter
Oslo
Kristin Solheim
Daglig leder
Nordstrandklinikken er en moderne og tverfaglig klinikk som tilbyr medisinsk hudpleie, kosmetiske behandlinger og plastikkirurgi. Vi fokuserer hele tiden på å være tilgjengelig for våre kunder, og gjør vårt ytterste for å yte god kundeservice. Hos oss jobber kosmetiske sykepleiere og plastikkirurg sammen. Vi er opptatt av kvalitet, og at det skal gjenspeiles i jobben vi utfører. Klinikken består i tillegg av anestesilege, anestesisykepleier og operasjonssykepleiere. Vi opplever stadig vekst og søker etter flere dyktige medarbeidere. Vi søker etter en engasjert sykepleier i 50% stilling med arbeidsoppgaver innenfor kosmetisk sykepleie og oppfølgning av operasjonspasienter, postoperativ sykepleie, samt assistanse rundt mindre lokalbedøvelse inngrep og bistå operasjonspersonell på operasjonsdager. Stillingen vil kunne økes til 75 eller 100% stilling etter behov.
Nordstrandklinikken
Oslo
Vis alle