Stein Inge Haaland
Styreleder, Embla Software Innovation pvt Ltd Kontorsted mangler
Ønsker primært å komme i kontakt med personer som ønsker å skape noe. Ettersom de aller fleste på kontoret her hos oss er unge-voksne, anser jeg en god alder å være fra ca 23 til 30 år for de jeg ser etter nå.
Selv er jeg grunder, innovatør og dagdrømmer. Har alltid 1000 nye idéer og prosjekter. Akkurat nå anser jeg Asia som stedet å være noen år fremover. Det foregår utrolig mye positivt på Sri Lanka :-) Les mer
Jobber i
Embla Software Innovation pvt Ltd
Det er 20 år siden Embla Norsk Familiehistorie AS ble startet i Norge. Firmaet på Sri Lanka ble startet i 2009 og teller nå over 50 unge dynamiske og glade person...
Relaterte Profiler
Mina Haugen
Daglig leder
Terte (Margot Bakeri) søker Daglig leder Hvem er vi? Terte var et lite bakeri med bakeriutsalg sentralt beliggende i Olaf Ryes plass 3, med inngang fra Markveien. Her har det vart sammenhengende bakeri og utsalg i 80 år. Vi har nå valgt å endre litt på konseptet. Terte vil selge bakevarer fra Åpent Bakeri og vi bruker kun brød fra Åpent Bakeri til våre spennende blingster. Vi vil fortelle mer om konseptet når du kommer på intervjuet. Som Daglig leder hos oss vil du ha følgende oppgaver: 1. Drifts- og resultat- ansvar 2. Rutiner følges 3. Gjestebehandling, produksjonsplanlegging og varebestilling 4. Deltakelse av løpende konseptutvikling 5. IK-mat og HMS oppfølging 6. Personalansvar Hvordan vet du at du er den rette til jobben? 1. Du elsker å bake 2. Du kan jobbe selvstendig 3. Du er vennlig og sosial 4. Du er en entusiastisk, utadvendt og serviceinnstilt person som elsker å ta eierskap i det du gjør 5. Du har sans for orden og struktur, og trives med å ta ansvar. 6. Du forstår og snakker godt norsk og engelsk Vi kan tilby: 1. Konkurransedyktig lønn 2. Opplæring i å drive bakeriet Stilling krever at du har etablererprøve, men hvis du ikke har tatt den vil vi gi deg mulighet til å avlegge prøven. Har du ambisjon å skape noe nytt er dette stedet det rette for deg, for her har du mulighet til å delta og bidra med å etablere konseptet.
Terte
Oslo
Torkel Karoliussen
Eier
Elmas Handel AS
Hemsedal
Ellen Veimoen
Daglig leder
Valhall Eiendom Krøttøy AS
Harstad
Torill Bergem Os
Marketing Manager
Eaton
Utlandet, Oslo +2
Martine Farstad
Enhetsleder
Sørlandets Europakontor
Norge, Belgia
Eleni Askim Simeou
Marked og politikk
Ungt Entreprenørskap
Oslo, Tromsø +5
Inga Jakobsen
Researcher
Dignus Medical
Utlandet, Oslo
Henrikke Ulvund
Prosjektkoordinator
Ungt Entreprenørskap
Oslo, Tromsø +5
Kjetil Kvamvold
Daglig leder
Frosta Byggservice AS
Frosta
Kenan Ibrahimefendic
Key Account Manager
Jobber som Key Account Manager for PDS Consult AS. Jeg er DNV sertifisert rekrutterer med høyere utdannelse innen HR og personalledelse. Vårt satsningsområdet er utleie av konsulenter til merkantil stillinger.
PDS Consult AS
Oslo, Haugesund
Vis alle