Jintara Khotnayoong / Erik Johansen
HR, Noodles & Soup AS Kontorsted mangler
Jobber i
Noodles & Soup AS
Vi er en restaurant i Pilestredet 63 i Oslo som søker kjøkkenmedarbeider. Vi har i tillegg til restauranten egen takeaway del. Vi har ulike nudelretter på menye...
Stillinger jeg rekrutterer til nå
Relaterte Profiler
Mahmood Shouket
Eier av Furuset Lunsj bar
Jeg er eier av Furuset lunsj bar. Jeg leter etter en dagligleder/medarbeider til furuset lunsjbar. Arbeidstaker må ha interesse/erfaring med matlaging og salg og service
Furuset Lunsj Bar AS
Oslo
Andrè Ingar Sørensen
Chief Technical Officer
Chief Technical Officer.
Gamefraym AS
Oslo, Akershus
HAVA-instituttet
Miljøterapeut
Havainstituttet
Oslo, Bodø +1
Bujar Bakiji
Salgssjef
På grunn av økende etterspørsel er vi på jakt etter IT-konsulenter med erfaring innen Citrix og Microsoft infrastruktur teknologi.
Tenera AS
Oslo
Christer O Hansen
Daglig leder
Christer Hansen er daglig leder og grunnleger av selskapet Top Recruit AS. Han har jobbet med ansettelser i 8 år, og i 2012 bestemte han seg for å starte innen rekruttering og headhunting. Han hadde selv benyttet seg av ulike byråer til rekruttering, og ønsket utifra sine erfaringer med divers byråer og starte sitt eget rekrutteringskonsept. Idag har Top Recruit AS jobbet med rekruttering innen salg, regnskap og revisjon, bygg og anlegg og høyere administrative stillinger. Fokus område til Top Recruit AS skal være å ha så god innsikt som overhode mulig i våre kunders verdier og visjoner. Våre kunder skal få en følelse av at vi er ansatt internt hos de. Våre kandidater skal få en følelse av at de får ærlige tilbakemeldinger til enhver tid som skaper utvikling for kandidaten, og vårt fokus skal være "riktig person, til riktig leder, riktig miljø og riktig stilling"
Top Recruit AS
Oslo, Skien
maja@sparbemanning.no
Personalansvarlig
Spar Bemanning AS
Oslo
Andreas Gresvik
Assisterende daglig leder
Eventhallen
Oslo
Knut Sandvold
HR Direktør
Aleris
Oslo, Tromsø +12
Silje Kristin Fuglerud
Lead Designer
Jeg jobber som Lead Designer i Digital Mediepartner. Vi søker etter en designer med kunnskap eller erfaring med Wordpress.
Digital Mediepartner AS
Oslo
Claus Gamborg Nielsen
Claus
HS Tekstil AS
Oslo, Drammen +2
Vis alle