Linda Hovland
Daglig leder, Framtidsfylket Sunnfjord, Norge
Jobber i
Framtidsfylket
På jakt etter ein kul jobb i eit kult fylke? Vestland fylke byr på eit variert og spennande næringsliv med store karrieremoglegheiter!
Framtidsfylket er fylk...

Framtidsfylket Trainee Trainee

Framtidsfylket byr på ein utfordrande og kul jobb, nettverk med andre trainear i fylket og ikkje minst fagleg og personleg utvikling. Og du? Er du er glad i toppturar, ski, surfing eller stisykling? Då er Sogn og Fjordane plassen for deg! Som trainee gjennom Framtidsfylket får du eit unikt innblikk i ei spennande bedrift i Sogn og Fjordane. Du får bruke utdanninga di i ei verksemd som set pris på kompetansen du kan by på. Gjennom fire traineesamlingar og ein utanlandstur får du eit tett og godt samhald med resten av traineekullet. Du blir kjent med det mangfaldige næringslivet i fylket og ikkje minst: du får minne for livet. Felles krav til alle som søkjer Framtidsfylket Trainee:  Fullført bachelor- eller mastergrad Maksimalt tre års arbeidserfaring etter endt studie Norsk som arbeidsspråk – munnleg og skriftleg NB: Alle traineestillingane må søkast på gjennom Framtidsfylket.Dersom du ikkje har brukar kan du registere deg her. Søknadsfristen er 1. mars 2019. Lurer du på korleis det er å vere trainee? Bli kjend med traineekullet 2018/19 Les meir om traineeordninga Har du spørsmål? Ikkje nøl med å kontakt oss!   
Antall traineer
34
Sted
Vestland (Hordaland og Sogn og Fjordane)
Les mer
Relaterte Profiler
Marie Tefre Birkeland
Marknad- og kommunikasjon
Vi jobbar dagleg med å vise fram alle dei kule jobbmoglegheitene i Vestland. Det gjer vi gjennom - Knallgod kommunikasjon - Landets største (og beste?) regionale traineeprogram - Karrieremesser i Bergen, Trondheim og Oslo - Digitale karrieremesser
Framtidsfylket
Kinn, Sunnfjord +16
Kristine Slettehaug
Marknad- og kommunikasjon
Framtidsfylket synleggjer karrieremoglegheiter og ledige stillingar i Sogn og Fjordane og er ein felles rekrutterings- og kommunikasjonsplattform. Noko av det vi jobbar med er: Traineeprogram Karrieremesser Jobbportal
Framtidsfylket
Kinn, Gulen +15
Jostein Berge
Dagleg leiar
Mjømen og Berge Byggeverksemd
Gulen
Linda Løken Johansen
HR Consultant
Deloitte
Steinkjer, Trondheim +9
Catherine Holme Barry
Senior Human Resources Consultant
Senior HR consultant Elkem
Elkem
Oslo, Kristiansand +5
Håkon Rosario Svebak
Manager Sponsorships & Employer Branding
In DNV GL I get the opportunity to work with highly skilled professionals, and to use my skills to create efficient employer branding for our company. If you are purpose driven and values led, and with relevant skills, we might be just what you are looking for.
DNV GL
Utlandet, Oslo +17
Dina Elisabeth Loennecken
Senior HR Consultant
Elkem
Oslo, Kristiansand +5
Caroline Heiberg
HR
Vi søker deg som har begynt på en bachelorgrad eller snart er ferdig med mastergradutdannelsen innen økonomi, finans, sivilingeniør eller lignende studier. Alle kandidater bør ha et gjennomsnitt på minimum B eller tilsvarende, gode kommunikasjonsegenskaper på norsk og engelsk, og stor interesse for og ønske om å lære mer om finans.
SEB
Utlandet, Oslo
Anita Moe Larsen
Head of Communication
Norway Health Tech er en medlemsorganisasjon, en klynge, for innovasjon i helsetjenesten med fokus på teknologi. Vi trenger alltid gode medarbeidere, om det er i fast stilling, på engasjement, som konsulent eller freelancer. Vi ser etter folk som er innovative, ser løsninger der andre ser problemer, som ønsker å jobbe for at andre skal lykkes og bidra til et godt økosystem innen helseinnovasjon.
Norway Health Tech
Oslo
Grete Hamran
HR
Skatteetaten
Oslo, Harstad +30
Vis alle