Linda Hovland
Daglig leder, Framtidsfylket Førde, Norge
Jobber i
Framtidsfylket
Sogn og Fjordane byr på eit variert og spennande næringsliv med store karrieremoglegheiter! 
Framtidsfylket er fylket si eiga merkevare for jobb og rekru...

Framtidsfylket Trainee Trainee

Framtidsfylket byr på ein utfordrande og kul jobb, nettverk med andre trainear i fylket og ikkje minst fagleg og personleg utvikling. Og du? Er du er glad i toppturar, ski, surfing eller stisykling? Då er Sogn og Fjordane plassen for deg! Som trainee gjennom Framtidsfylket får du eit unikt innblikk i ei spennande bedrift i Sogn og Fjordane. Du får bruke utdanninga di i ei verksemd som set pris på kompetansen du kan by på. Gjennom fire traineesamlingar og ein utanlandstur får du eit tett og godt samhald med resten av traineekullet. Du blir kjent med det mangfaldige næringslivet i fylket og ikkje minst: du får minne for livet. Felles krav til alle som søkjer Framtidsfylket Trainee:  Fullført bachelor- eller mastergrad Maksimalt tre års arbeidserfaring etter endt studie Norsk som arbeidsspråk – munnleg og skriftleg NB: Alle traineestillingane må søkast på gjennom Framtidsfylket.Dersom du ikkje har brukar kan du registere deg her. Søknadsfristen er 1. mars 2019. Lurer du på korleis det er å vere trainee? Bli kjend med traineekullet 2018/19 Les meir om traineeordninga Har du spørsmål? Ikkje nøl med å kontakt oss!   
Antall traineer
30
Sted
Sogn og Fjordane
Les mer
Relaterte Profiler
Kristine Slettehaug
Marknad- og kommunikasjon
Framtidsfylket synleggjer karrieremoglegheiter og ledige stillingar i Sogn og Fjordane og er ein felles rekrutterings- og kommunikasjonsplattform. Noko av det vi jobbar med er: Traineeprogram Karrieremesser Jobbportal
Framtidsfylket
Flora, Gulen +23
Caroline Kindle
HR-leder rekruttering og employer branding
Arbeid med innemiljø og energi i bygg krever tverrfaglig kunnskap. GK har spesialkompetanse innen fagene ventilasjon, byggautomasjon, kulde, elektro, sikkerhet, energi, renrom og VVS/vannbårne energisystemer. Vi søker fagarbeidere, montører, teknikere, kundeansvarlige, prosjektledere og ledere. Vil du jobbe med en av Norges største totaltekniske entreprenører? Bli med å prege fremtidens bygg!
GK Gruppen
Alta, Hammerfest +37
Anette Tverdal
HR-leder
Asplan Viak
Utlandet, Oslo +27
Rikke Steiro
Prosjektleder
Jeg er prosjektleder for Profilgruppas Traineeprogram - et regional rekrutterings- og stabiliseringsprogram for medlemsbedrifter, deltagende kommuner, forsvaret og andre offentlige virksomheter i Midt-Troms. Hensikten er å tiltrekke seg unge og høykompetente arbeidstakere med høyere utdanning, og sørge for at de blir værende i regionen gjennom å integrere de både faglig og sosialt i regionens arbeids- og samfunnsliv.
Profilgruppa
Tromsø, Bardu +7
Anne Sørensen
Eier
Eier
Brekick AS
Sogndal
Sverre Neverdal
eier/Daglig leder
Drømmekjøkkenet Sogndal (Dks as)
Sogndal
Marthe Haugen Stranden
HR-rådgiver
Norconsult
Hammerfest, Vadsø +23
Erik Slotterøy
Advokat
Advokatfirma Blikra, Slotterøy og Fonn AS er lokalisert med kontor både i Førde og i Florø. I regionen finnes et relativt stort juristmiljø innenfor både privat og offentlig sektor. Firmaet består i dag av tilsammen 11 personer, hvorav 9 er advokater. Vi yter juridisk bistand innenfor de fleste rettsområder som fast eiendom, kontrakts-/forretningsjuss, strafferett, familie-/barnerett, barnevern og erstatningsrett. Vi dekker hele fylket med bistand til privatpersoner, kommuner og privat næringsliv. Vi har medlemsavtaler med en rekke lag og organisasjoner både lokalt og nasjonalt. For ytterligere å styrke våre fagmiljø i Førde og i Florø, søker vi etter flere: advokater / advokatfullmektiger
Advokatfirma Blikra, Slotterøy & Fonn AS
Flora, Førde
Ole Emil Johnsen
Senior kommunikasjonsrådgiver
Jeg jobber som senior kommunikasjonsrådgiver i COWI. Min oppgave er å støtte fagmiljøene med å formidle og dele sin fagkompetanse med markedet, bransjen og andre medarbeidere. Dette for å bidra til kunnskapsdeling og smartere løsninger på samfunnets utfordringer. Vi ser etter de som er nysgjerrige av natur, er god til å dele kunnskap, opptatt av å lære og utvikle både egne og andres ferdigheter og som er en lagspiller.
COWI
Oslo, Tromsø +22
Roger Hopland
Daglig leder, Revisorgruppen Fjordane
Revisorgruppen Fjordane er i dag 5 ansatte og tilbyr revisjons- og rådgivningstjenester til et vidt spekter av små- og mellomstore bedrifter. Vår styrke er faglig spisskompetanse og lokal forankring og vi gjør våre kunders hverdag digital, effektiv og positiv. Revisorgruppen Fjordane er tilknyttet Revisorgruppen med til sammen ca. 150 ansatte og kontorer i 12 byer i Norge.
Revisorgruppen
Oslo, Namsos +17
Vis alle