Øyvind Sæther
Director People and Organization, RSM Norge Oslo, Norge
Hver høst rekrutterer vi nyutdannede med oppstart påfølgende høst. Primært ser vi etter flinke og engasjerte mennesker med relevant utdanning innen regnskap, revisjon, finans, juss, økonomi eller finans. For oss, som et akkurat passe stort selskap, ser vi etter lagspillere med ulik bakgrunn. Vi liker de som ikke alltid følger flokken!

Nå er vi i gang med rekrutteringen av nyutdannede med oppstart høsten 2018. Vi er også interessert i å lære mer om deg som student og hva du er opptatt av. Derfor vil vi gjerne få tips til relevante aktiviteter og tiltak vi som arbeidsgiver kan bidra med til deg som student. Enten det dreier seg om kurs, oppgaver eller liknende. Les mer
Jobber i
RSM Norge
RSM har en ambisjon om å være en av Norges ledende revisjons- og rådgivningsselskap for små og mellomstore bedrifter. Vi er også det mellomstore selsk...
Øyvind Sæther har ingen publiserte stillingsannonser akkurat nå. Se 3 andre stillinger fra RSM Norge.
Andre stillinger fra RSM Norge

Internship i RSM Norge vinteren 2020 Internship

Gjennom programmet kan du være innom flere av våre tjenesteområder: Revisjon & Regnskap Skatt & Avgift Transaksjonsstøtte Som intern i RSM blir du aktivt involvert i spennende prosjekter sammen med våre dyktige kollegaer. Når du jobber hos oss, kommer du tett på oppdragsgiverne og det utspiller seg en unik arena for læring og kompetanseutvikling. Programmet går over en periode på 4-6 uker, med oppstart januar 2020.
Antall interns
3
Sted
Oslo
Les mer
Relaterte Profiler
Linda Løken Johansen
HR Consultant
Deloitte
Steinkjer, Trondheim +9
Gustav Carlsen Gjestad
Emplyer Branding, Onboarding & Recruitment
DNB
Oslo, Trondheim +1
Elisabeth Vale Opdal
HR-konsulent
RSM Norge
Oslo, Bergen +6
Kristin Walberg
Adm
RSM Norge
Oslo, Bergen +6
Maria Bye
Markedsansvarlig
RSM Norge
Oslo, Bergen +6
Odd Anders Amdahl
Leder for Kompetanse og Forbedring
Ø.M. Fjeld AS
Oslo, Lillehammer +7
Fabian Leonard Vil Johansen
Salgssjef / Partner
Addup AS
Oslo
Dren Zenuni
Kommunikasjonsrådgiver
Jobber med intern og ekstern kommunikasjon i Executives Global Network. Ser etter marketing assistent, researcher, business unit manager, account manager og frilans journalister. En stor fordel om du har erfaring/utdanning innen marketing, kommunikasjon, salg og eller research/analyse.
EGN Norge AS
Stavanger, Oslo
Björn Dahl
Regnskaps- & Markedsføringsmedarbeider
Open Top Sightseeing Norway AS
Oslo
Kristine Flo
Prosjektleder
Søker promotører/merkevareambassadører/feltselgere til spennende prosjekter. På utikikk etter utadvendte personer med god forståelse for markedsføring og interesse for salg.
Nova Vista AS
Trondheim, Bergen +2
Vis alle