Øyvind Sæther

Director People and Organization Oslo, Norge
Rekrutterer
Kort om meg og hva jeg ser etter

Hver høst rekrutterer vi nyutdannede med oppstart påfølgende høst. Primært ser vi etter flinke og engasjerte mennesker med relevant utdanning innen regnskap, revisjon, finans, juss, økonomi eller finans. For oss, som et akkurat passe stort selskap, ser vi etter lagspillere med ulik bakgrunn. Vi liker de som ikke alltid følger flokken!

Nå er vi i gang med rekrutteringen av nyutdannede med oppstart høsten 2018. Vi er også interessert i å lære mer om deg som student og hva du er opptatt av. Derfor vil vi gjerne få tips til relevante aktiviteter og tiltak vi som arbeidsgiver kan bidra med til deg som student. Enten det dreier seg om kurs, oppgaver eller liknende.

Les mer

Mine viktigste målgrupper

Yrker Fagområder Bransjer Arbeidssteder
 • Regnskapsmedarbeider / Revisjonsassistent
 • Revisor / Statsautorisert Revisor
 • Siviløkonom
 • Advokat
 • Advokatfullmektig
(6) Vis alle
 • Jus
 • Økonomi, marked og administrasjon
 • Revisjon
 • Advokattjenester / Prosedyre
 • Juridisk rådgivning
 • Konsulenttjenester: Øvrig
 • Oslo
 • Bergen
 • Stord
 • Kristiansand
 • Lyngdal
(8) Vis alle

Stillinger jeg rekrutterer til nå

ArbeidsstedKristiansand
Søknadsfrist30.09.2017
RSM søker enda flere dyktige revisorer til vår satsing i Agder

Hvem er vi og hva ser vi etter? RSM er et akkurat passe stort revisjonsselskap som er spesialisert på kjernen av norsk næringsliv; de små og mellomstore virksomhetene. Nå har vi etablert oss i Agder, vi har fått på plass flere godt møblerte kontorlokaler og mange kunder. Faktisk går det så bra at vi allerede har behov for å styrke laget med flere flinke erfarne revisorer som ønsker å være med å bygge RSM videre i Agder. Du kan selv velge om du ønsker å ha kontortilknytning i Arendal, Kristiansand, Lyngdal eller Mandal. Litt om hverdagen Vi lever av å skape gode kundeopplevelser innen finansiell revisjon og rådgivningstjenester. Vi jobber i team og i tett samarbeid med våre mange kunder. Vi tror på det å gi tidlig ansvar og mange muligheter, derfor vil du oppleve stor variasjon i type kunder og bransjer. For å lykkes i vår arbeidshverdag tror vi du kommuniserer og samarbeider godt og at du evner å skape begeistring sammen med kunder og kollegaer. Du bør være flink til å sette deg inn i og forstå kundenes virksomhet og behov. KOMPETANSEHvem ser vi etter? Vi søker deg med høyere økonomisk utdanning, sterkt faglig engasjement og god analytisk forståelse. Du har minst to årsoppgjør på samvittigheten. Videre søker vi deg med god teknologisk forståelse og kompetanse slik at du kan være med på å bidra til at RSM også i fremtiden kan være relevant for våre kunder. Du trives i dialog med kunden og demonstrerer solid forretningsforståelse. For å trives i RSM tror vi du har en utpreget stå-på-vilje, er lett å engasjere, jobber systematisk og bidrar aktivt med å gjøre deg selv og dine kollegaer gode. Hva kan du forvente av oss? Vi ønsker at alle våre ansatte skal få utfordringer og prestere på et høyt nivå, samtidig som det er balanse mellom jobb og privatliv. Hos oss jobber vi i team og i tett samarbeid med partnerne. I RSM går vi på jobb for å skape gode kundeopplevelser. Vi jobber mye med andre passe store virksomheter, og får på den måten et nært forhold til kundens faktiske drift. En av våre mest typiske egenskaper er samholdet. RSM kjennetegnes i stor grad av lagånd og samarbeid mellom kollegaer. Ansatte har et genuint ønske om at andre skal lykkes – og ser ikke på karriereutvikling som et nullsumspill. Tidlig i karrieren får du ansvar og muligheten til å jobbe med et bredt spekter av oppgaver. Senere kan du gjerne spesialisere deg innenfor det området du trives best med. Som tidligere generalist blir man ofte en bedre spesialist. RSM tilbyr ikke jobber, vi tilbyr karrierer. Vår filosofi er at hvis du bringer kompetanse, motivasjon og innsats, sørger vi for gode vekstvilkår.

ArbeidsstedOslo
Søknadsfrist08.10.2017
RSM er i vekst og søker dyktige revisorer med erfaring

Hva ser vi etter? RSM er akkurat passe store, men vi vokser som en konsekvens av at vi lykkes. Samtidig har vi en klar strategi om at vi ikke skal bli store. Vår ambisjon er heller å jobbe knallhardt hver dag for å befeste vår posisjon som ledende på revisjon av små og mellomstore virksomheter. For å opprettholde den posisjonen, trenger vi nå flere erfarne revisorer til vårt kontor på Aker brygge. Litt om hverdagen Vi lever av å skape gode kundeopplevelser innen finansiell revisjon og rådgivningstjenester. Vi jobber i team og i tett samarbeid med våre mange kunder. Vi tror på det å gi tidlig ansvar og mange muligheter, derfor vil du oppleve stor variasjon i type kunder og bransjer. For å lykkes i vår arbeidshverdag tror vi du kommuniserer og samarbeider godt og at du evner å skape begeistring sammen med kunder og kollegaer. Du bør være flink til å sette deg inn i og forstå kundenes virksomhet og behov.   Hvem ser vi etter? Vi søker deg med høyere økonomisk utdanning, sterkt faglig engasjement og god analytisk forståelse. Du har minst to årsoppgjør på samvittigheten. Videre søker vi deg med god teknologisk forståelse og kompetanse slik at du kan være med på å bidra til at RSM også i fremtiden kan være relevant for våre kunder. Du trives i dialog med kunden og demonstrerer solid forretningsforståelse. For å trives i RSM tror vi du har en utpreget stå-på-vilje, er lett å engasjere, jobber systematisk og bidrar aktivt med å gjøre deg selv og dine kollegaer gode.

Andre stillinger fra RSM Norge

ArbeidsstedOslo, Bergen
Søknadsfrist15.10.2017
Nyutdannede revisorer for oppstart i Oslo eller Bergen høsten 2018

Ønsker du å bli del av et akkurat passe stort revisjonsmiljø?

ArbeidsstedOslo
Søknadsfrist29.10.2017
RSM internship - vinter 2018

Om programmet: Gjennom programmet kan du være innom flere av våre tjenesteområder: • Revisjon & Regnskap • Skatt & Avgift • Transaksjonsstøtte Som intern i RSM blir du aktivt involvert i spennende prosjekter sammen med våre dyktige kollegaer. Når du jobber hos oss, kommer du tett på oppdragsgiverne og det utspiller seg en unik arena for læring og kompetanseutvikling. Alle programmene går over en periode fra fire til åtte uker, med oppstart vinteren 2018. Merk søknaden med hvilket område du er mest interessert i.

Programmer jeg rekrutterer til nå

RSM internship vinteren 2018

Gjennom programmet kan du være innom flere av våre tjenesteområder: Revisjon & Regnskap Skatt & Avgift Transaksjonsstøtte Som intern i RSM blir du aktivt inv...

ArbeidsstedOslo
Antall internships3

Komplett oversikt over mine målgrupper for rekruttering