Øyvind Sæther
Director People and Organization, RSM Norge Oslo, Norge
Hver høst rekrutterer vi nyutdannede med oppstart påfølgende høst. Primært ser vi etter flinke og engasjerte mennesker med relevant utdanning innen regnskap, revisjon, finans, juss, økonomi eller finans. For oss, som et akkurat passe stort selskap, ser vi etter lagspillere med ulik bakgrunn. Vi liker de som ikke alltid følger flokken!

Nå er vi i gang med rekrutteringen av nyutdannede med oppstart høsten 2018. Vi er også interessert i å lære mer om deg som student og hva du er opptatt av. Derfor vil vi gjerne få tips til relevante aktiviteter og tiltak vi som arbeidsgiver kan bidra med til deg som student. Enten det dreier seg om kurs, oppgaver eller liknende. Les mer
Jobber i
RSM Norge
Hvem er RSM?RSM er det mellomstore revisjonsselskapet, og vår ambisjon er å være Norges ledende revisjons- og rådgivningsselskap for kjernen av norsk n&aeli...
Stillinger jeg rekrutterer til nå
Relaterte Profiler
Academic Work
Rekruttering og bemanning
Tenk deg den følelsen når du tilbyr en nyutdannet ingeniør hans eller hennes første heltidsjobb. Tenk deg å få dele gleden med konsulenten din, kunden din og kollegene dine. Som rekrutterer i Academic Work løser vi kundenes bemanningsbehov samtidig som vi hjelper Young Professionals i begynnelsen av deres karrierer. Det handler ikke bare om rekruttering, det handler også om å få følge akademikere fra deres første ekstrajobb til en heltidsansettelse via oss, hos oss eller noen av kundene våre. Vi er over gjennomsnittet interessert i mennesker og drives av å skape gode relasjoner. Og nettopp relasjoner er alfa og omega i en slik jobb. Relasjoner til kunder, kandidater, konsulenter og kolleger. Vi trigges av resultater, vi brenner for service og vi synes det er gøy med mersalg.
Academic Work
Oslo, Trondheim
Jannike Haneborg
Rekrutteringsansvarlig
Norges Bank
Oslo
Anna Hansson
HR Talent
HR Talent på ABB i Norge. Prosjektledning, Service, Engineering, Produksjon, Marknadsføring, Salg, Foskning og Utvikling, Kvalitet, Drift... Vilken vei vil du gå? Følg ABB på Instagram, Facebook, You tube og Gobi (ABB Life).
ABB
Oslo, Hammerfest +12
Solvor Landvik
HR Rådgiver
Rambøll
Utlandet, Oslo +14
Kirsti E. Armann
Daglig leder
Revisorgruppen
Oslo, Namsos +15
Marius Rennesund
Partner
THEMA Consulting Group
Oslo
Grete Hamran
HR
Skatteetaten
Oslo, Harstad +30
Marthe Haugen Stranden
Kommunikasjonsrådgiver
Norconsult
Hammerfest, Vadsø +22
Trude Trønnes
advokat
Barneadvokatene
Oslo
Ingrid Elisabeth Stensrud
Intern
Gjensidige
Oslo, Alta +30
Vis alle