Ingunn Ruud Hofstad
HR-Leder, Helseforetaket Incita AS Eidsvoll, Norge
Hei, jeg heter Ingunn og jeg jobber som HR leder i Helseforetaket Incita AS. Ta gjerne kontakt for å høre mer om våre karrieremuligheter! Les mer
Jobber i
Helseforetaket Incita AS
Helseforetaket Incita AS er et privat helseforetak som yter helse- og velferdstjenester, primært til det offentlige, som et supplement til kommunale eller statlige helsetjene...
Relaterte Profiler
Tom Henrik Johnsen
Daglig Leder
Northern Miles AS
Tromsø, Trondheim +2
Rudi Olsen
Prosjektleder
Jeg er vikar- og logistikkansvarlig i Stendi, og server for øyeblikket flere avdelinger i Stendi. Hovedoppgaven min er å bistå til å sikre forsvarlig drift i boligene, og jeg samarbeider tett med avdelingsledere og virksomhetsledere opp mot dette ansvaret. Jeg leter etter kvalifisert og egnet personell til våre boliger innen segmentene utviklingshemming, psykiatri, rus og UDI.
Stendi
Eidsvoll, Oslo +3
Rohit Sharma
Freelancer
Fieldengineer
Eidsvoll
Michael Holter
Personalansvarlig
Personalansvarlig på legesenter
Sundet Legesenter AS
Eidsvoll
Merete Hanslien
Rekrutteringsansvarlig
I over 30 år har Design Haircare etterstrebet å gi våre kunder den mest behagelige frisøropplevelsen og den beste kundeservicen. Vi ønsker at alle våre kunder går ut av våre salonger med et smil, og gleder seg til å komme tilbake. I Design Haircare handler derfor alt om opplevelser. Våre fagutdannede og meget dyktige frisører, i kombinasjon med vårt konsept, er nok nettopp mye av årsaken til at våre flotte salonger hver dag skaper nye fantastiske opplevelser for våre kunder. Vår visjon er enkel - Design Haircare er til for å tilby bransjens beste frisøropplevelser.
Design Haircare AS
Lørenskog, Lillestrøm +2
Nils-Arne Lie
Styreformann
Moore Financial Group AS
Oslo, Trondheim +6
Marcus Gjermundshaug
Kretsleder
Kretsleder
Romerike krets av Norges speiderforbund
Aurskog-Høland, Rælingen +9
Jarand Kleven
Daglig leder
Aktiv Kontroll AS
Tommy
Operativ leder
Operativ leder ved Privat Sikkerhetsorganisasjon. Utdannet vekter og ordensvakt med mange års erfaring fra Sikkerhetsbransjen blant annet som leder.
Privat Sikkerhetsorganisasjon (PSO)
Oslo, Porsgrunn +16
Børge Josefsen
Daglig leder/ Eier
FastLane Media AS En samarbeidspartner for økt synlighet og økt omsetning Se vår hjemmeside www.fastlanemedia.no for mer info. Fastlane Media promoterer kvalitetssikrede merkevarer der folk er og produktet er relevant. Hvis du er dyktig på kommunikasjon, og har evnen til å engasjere mennesker du møter på din vei – søk nå!
FastLane Media AS
Oslo, Stavanger +2
Vis alle