Kristen Jentoft
Administrator, StarCity Norway Kontorsted mangler
Jobber i
StarCity Norway
StarCity tilbyr bemanningsløsninger på tvers av alle markeder og fagområder. I den forstand, knytter vi arbeidstakere til bedrifter der ettersp&os...
Stillinger jeg rekrutterer til nå
Relaterte Profiler
Kai Klaamas
Daglig leder
Bukken Bruse barnehage
Oslo
Benedicte Lütken
leder
Daglig leder for Smestad Aktivitetsskole (Smaks). Smaks er en privat aktivitetsskole i Oslo, med stor spredning i ansattgruppen for å dekke behov hos barn med like stor, om ikke større spredning av interesser og behov.
Smestad aktivitetsskole
Oslo
Maja Øidne Korsen
Gründer, Daglig leder
Jeg er gründer og daglig leder på Lille Lab. Lille Lab ser etter pålitelige kandidater med en tilpasningsdyktig og fleksibel holdning til arbeid. Erfaring med barn - både privat og profesjonelt, er en fordel. Relevant utdannelse innen pedagogikk eller medisin / sykepleie veier tungt.
Lille Lab AS
Oslo
Marius Heimen
Styrer
Oslo barnevaktformidling AS
Oslo
Anne Bergum
styrer
Christiania Barnehaver Høybråten AS
Oslo
Siri Sveen Haaland
Daglig leder
Sidserk AS
Oslo
Alexandra Renna
Assisterende butikksjef
Dapper Vin Oslo
Oslo
Mina Haugen
Daglig leder
Terte (Margot Bakeri) søker Daglig leder Hvem er vi? Terte var et lite bakeri med bakeriutsalg sentralt beliggende i Olaf Ryes plass 3, med inngang fra Markveien. Her har det vart sammenhengende bakeri og utsalg i 80 år. Vi har nå valgt å endre litt på konseptet. Terte vil selge bakevarer fra Åpent Bakeri og vi bruker kun brød fra Åpent Bakeri til våre spennende blingster. Vi vil fortelle mer om konseptet når du kommer på intervjuet. Som Daglig leder hos oss vil du ha følgende oppgaver: 1. Drifts- og resultat- ansvar 2. Rutiner følges 3. Gjestebehandling, produksjonsplanlegging og varebestilling 4. Deltakelse av løpende konseptutvikling 5. IK-mat og HMS oppfølging 6. Personalansvar Hvordan vet du at du er den rette til jobben? 1. Du elsker å bake 2. Du kan jobbe selvstendig 3. Du er vennlig og sosial 4. Du er en entusiastisk, utadvendt og serviceinnstilt person som elsker å ta eierskap i det du gjør 5. Du har sans for orden og struktur, og trives med å ta ansvar. 6. Du forstår og snakker godt norsk og engelsk Vi kan tilby: 1. Konkurransedyktig lønn 2. Opplæring i å drive bakeriet Stilling krever at du har etablererprøve, men hvis du ikke har tatt den vil vi gi deg mulighet til å avlegge prøven. Har du ambisjon å skape noe nytt er dette stedet det rette for deg, for her har du mulighet til å delta og bidra med å etablere konseptet.
Terte
Oslo
Margoth Fjeldstad
Rekruteringskonsulent
Jeg er rekrutteringskonsulent i ØkonomiPersonell AS og jobber aktivt med å finne dyktige kandidater til våre kunder
Økonomipersonell
Oslo
Jo Jørgen Stordal
CEO
Pointmedia
Oslo
Vis alle