Arne Devold
Autorisert regnskapsfører, Devold Consulting AS Bergen, Norge
Jobber i
Devold Consulting AS
Å arbeide hos Devold Consulting AS innebærer å jobbe i et nært samarbeid med private næringslivskunder av ulik størrelse og i ulike bransj...
Stillinger jeg rekrutterer til nå
Relaterte Profiler
Charlotte Kværneng
Teamleder
Rekrutterer sykepleiere og spesialsykepleiere til våre virksomheter i Oslo og Asker. Aleris Omsorg drifter sykehjem, omsorgsbolig, seniorleiligheter, alarmsentral og hjemmetjeneste. Er du den engasjerte og faglig dyktige sykepleieren vi ser etter?
Stendi
Oslo, Tromsø +12
Nina H Midbøe
HR Business Partner
Blatchford Ortopedi AS
Harstad, Tromsø +4
Finn J. Sævil
Partner
Vizir AS
Bergen
Bjørnar Moe Jacobsen
Sr. Sales Executive
Azets er ledende leverandør av teknologi og tjenester innen regnskap, lønn, HR, bemanning og rådgivning i Norden. Vi kombinerer bransjespesifikk innsikt og lokal kompetanse med cutting edge teknologi og skreddersydde løsninger. Vi gjør data om til verdifull innsikt, slik at du kan jobbe smartere og ta bedre beslutninger. Jeg bistår våre kunder med dette og er således alltid på leting etter nye kunder, og kollegaer; juniorer såvell som seniorer.
Azets
Oslo, Trondheim +2
Trond Skogen
HR / Ingeniør
Ingeniør / HR
Ramberg Personell
Oslo, Bergen +2
Linda Løken Johansen
HR Consultant
Deloitte
Steinkjer, Trondheim +9
Jørgen Osnes
studentkontakt
SIEMENS ENERGY
Siemens
Oslo, Trondheim +4
AIESEC
Nasjonale Kontor
AIESEC gir studenter og nylig utdannende muligheten til å delta i et av våre tre utvekslingsprogrammer. Gjennom disse programmene ønsker vi å tilby unge norske mennesker med en intensiv og lærerik opplevelse i utlandet med mulighet for personlig utvikling gjennom å tilpasse seg en ny kultur.
AIESEC
Oslo, Trondheim +2
Beate Dahl
Teamleder
Hei Jeg er teamleder for telefonteamet på Aleris Rønten Kundesenter. Min oppgave består i lede telefonteamet til å jobbe smartere, holde fokus samt at jeg har personalansvar. Mitt team består av 29 hoder, der 4 av disse er tilkallingsvikarer. I denne runden søker vi etter en Pasientkoordinator til telefonteamet på Aleris Røntgen på Lillestrøm. Arbeidsoppgavene vil primært være å besvare og behandle innkommende kundehenvendelser på telefon. Vi fokuserer på at pasientene skal vite om de valgmuligheter de har. Det er ønskelig med snarlig oppstart (april 2018) i et vikariat som har varighet til 1.Oktober 2018, med mulighet for forlengelse.
Aleris
Oslo, Tromsø +16
Kirsti E. Armann
Daglig leder
Revisorgruppen
Oslo, Namsos +15
Vis alle