Marc Fresnedi
HR, Stendi, Aleris Oslo, Norge
Jobber som HR-medarbeider i Stendi. Les mer
Jobber i
Aleris
Aleris er Norges ledende private helseforetak med et landsdekkende tilbud av sykehus- og røntgentjenester. Virksomheten dekker de fleste medisinske fagområder - o...
Marc Fresnedi har ingen publiserte stillingsannonser akkurat nå. Se 7 andre stillinger fra Aleris.
Andre stillinger fra Aleris
Relaterte Profiler
Paola Andrea Snare
Konsulent
Paola Andrea arbeider som daglig leder og konsulent i Norge rekruttering & Bemanning. Hun arbeider ut mot kandidater og kunder innen bransjene HR, ledelse, regnskap/økonomi, salg og IT. Hun er sertifisert innen rekruttering via DNV GL og har en mastergrad i Human Resources. Hun har flere års arbeidserfaring innen rekruttering, bemanning, ledelse og hodejakt. Paola Andrea er opptatt av kvalitet og empati i prosessene, samt at det er viktig for henne å tilpasse seg dine behov, enten du representerer bedriften eller er kandidat.
Norges Rekruttering & Bemanning
Oslo, Asker, Lørenskog, Skedsmo
AIESEC
Nasjonale Kontor
AIESEC gir studenter og nylig utdannende muligheten til å delta i et av våre tre utvekslingsprogrammer. Gjennom disse programmene ønsker vi å tilby unge norske mennesker med en intensiv og lærerik opplevelse i utlandet med mulighet for personlig utvikling gjennom å tilpasse seg en ny kultur.
AIESEC
Oslo, Trondheim, Bergen, Utlandet
Azhar Iqbal
Director IT Minds Oslo
Jeg er country manager for et IT konsulentselskap som heter IT Minds og jeg er på jakt etter flinke unge utviklere som ønsker å bli en del av et nytt og rask voksende konsulentselskap, med et konsept rettet mot unge lidenskapelig utviklere.
IT Minds
Danmark, Oslo
Bente Holseth
HR Manager
Praxair Norge AS
Oslo, Trondheim, Bergen, Stavanger, Porsgrunn, Tinn
Bjarne Vasset
Tester
Stendi
Oslo, Alta, Tromsø, Trondheim, Bergen, Stavanger, Kristiansand, Arendal, Elverum, Bærum, Asker
Stein Dale
Daglig Leder
Felles for alle våre medarbeidere er at de er unge – og de er fremadstormende! Samtidig har de et brennende ønske og en sterk motivasjon om å utgjøre en forskjell. «Give me a clerck with motivation and I’ll give you a man that can change the world. Give me a man without ambition and I’ll give you a clerck.” sa Sam Walton (Wal-Mart). Våre kunder er blant Norge, Nordens og verdens mest innovative selskaper og de er ute etter kandidater som matcher deres ambisjoner!
Venezu Services AS
Norge
Yvonne Andresen
Office manager
Horn International AS
Oslo
Silje Kristin Fuglerud
Lead Designer
Jeg jobber som Lead Designer i Digital Mediepartner. Vi søker etter en designer med kunnskap eller erfaring med Wordpress.
Digital Mediepartner AS
Oslo
Elisabeth Vale Opdal
HR-konsulent
RSM Norge
Oslo, Bergen, Stord, Sandnes, Kristiansand, Lyngdal, Mandal, Arendal, Voss
Johan Hagetrø
Prosjektleder/ project manager
DM STÅL
Oslo
Vis alle