June M. Kvål
Stabsoffiser rekruttering, Hæren / Krigsskolen Kontorsted mangler
Jobber i
Hæren / Krigsskolen
Ikke noe forsvar kan greie seg uten styrker på bakken. I Norge er det Hæren som er den viktigste forsvarsgrenen for å beholde suvereniteten over norske landomr&ar...
Relaterte Profiler
Hold Team
Markedssjef
Hold As
Oslo
Christina Johansen
Leder rekruttering og employer branding
NCC
Oslo, Tromsø +9
Stig Carlsen
Daglig Leder
Complit AS
Oslo, Tønsberg
Hilde Schjerpen
HR Business Partner
En karriere hos Canon handler om lidenskap. Engasjement og stolthet over det vi gjør, inspirerer medarbeiderne våre til å oppnå resultater. Dette bidrar til vår nyskapende og ledende posisjon innen bildebehandling – med produkter, løsninger og tjenester for alt fra forbrukere og bedrifter til kringkasting og medisin.
Canon Norge
Oslo, Bergen +4
Thomas Schibbye
Daglig leder Glasspaper Recruitment
Thomas Schibbye er daglig leder i Glasspaper Recruitment og jobber til daglig både med rekruttering internt i Glasspaper konsernet, samt bistår kunder med deres HR og rekrutteringsbehov.
Glasspaper AS
Oslo, Trondheim +1
Usman Ahmad
It Koordinator
Radiations3 It utvikling og tjenester
Oslo, Lørenskog
Thang Vo
Thang Vo
Passionate about problem solving impact mankind and everyday life
Vonano AS
Tønsberg, Færder +7
Ane Ognøy Lægland
Head of Talent Management
Intility
Sverige, Oslo +2
AIESEC
Nasjonale Kontor
AIESEC gir studenter og nylig utdannende muligheten til å delta i et av våre tre utvekslingsprogrammer. Gjennom disse programmene ønsker vi å tilby unge norske mennesker med en intensiv og lærerik opplevelse i utlandet med mulighet for personlig utvikling gjennom å tilpasse seg en ny kultur.
AIESEC
Oslo, Trondheim +2
Børge Josefsen
Daglig leder/ Eier
FastLane Media AS En samarbeidspartner for økt synlighet og økt omsetning Se vår hjemmeside www.fastlanemedia.no for mer info. Fastlane Media promoterer kvalitetssikrede merkevarer der folk er og produktet er relevant. Hvis du er dyktig på kommunikasjon, og har evnen til å engasjere mennesker du møter på din vei – søk nå!
FastLane Media AS
Oslo, Stavanger +2
Vis alle