Arild Svela
Daglig leder, iFlex AS Kontorsted mangler
Jobber i
iFlex AS
iFlex AS er et nettbyrå som tilbyr løsningene du trenger for å lykkes på Internett. Vi utvikler og drifter nettsted, nettbutikker, epost og domener, samt t...
Relaterte Profiler
Andreas Rylander
HR
Kjell & Company
Oslo, Bergen +7
Bård André Viestad Sand
Leder Kvalitet & Forretningsutvikling
Hos oss er vi opptatt av å kunne skape en god arbeidsplass, som kan tiltrekke de riktige kandidatene. Vi vokser til stadighet og ønsker oss med det, flere selgere i tiden som kommer. For den riktige kandidaten, vil karrieremulighetene være store. Ved Rogaland Forsikring AS teller vi i dag tolv medarbeidere. Sammen med forretningene våre i Oslo, Porsgrunn, Arendal og Grimstad, teller vi sirka 50 medarbeidere. Som Franchiseforretning for Tryg Forsikring, tilbyr vi hele produktspekteret på privat- og næringslivsmarkedet. Gjennom vårt samarbeid med Nordea Liv, tilbyr vi også personforsikringer og pensjon.
Rogaland Forsikring AS (Tryg Forsikring Salgssenter)
Sandnes
Øyvind Sæther
Director People and Organization
Hver høst rekrutterer vi nyutdannede med oppstart påfølgende høst. Primært ser vi etter flinke og engasjerte mennesker med relevant utdanning innen regnskap, revisjon, finans, juss, økonomi eller finans. For oss, som et akkurat passe stort selskap, ser vi etter lagspillere med ulik bakgrunn. Vi liker de som ikke alltid følger flokken! Nå er vi i gang med rekrutteringen av nyutdannede med oppstart høsten 2018. Vi er også interessert i å lære mer om deg som student og hva du er opptatt av. Derfor vil vi gjerne få tips til relevante aktiviteter og tiltak vi som arbeidsgiver kan bidra med til deg som student. Enten det dreier seg om kurs, oppgaver eller liknende.
RSM Norge
Oslo, Bergen +6
Bård Golf
Fagansvarlig Marked
Fagansvarlig marked og webansvarlig
Frisør Modern Design
Oslo, Sandnes +4
Caroline Kindle
HR-leder rekruttering og employer branding
Arbeid med innemiljø og energi i bygg krever tverrfaglig kunnskap. GK har spesialkompetanse innen fagene ventilasjon, byggautomasjon, kulde, elektro, sikkerhet, energi, renrom og VVS/vannbårne energisystemer. Vi søker fagarbeidere, montører, teknikere, kundeansvarlige, prosjektledere og ledere. Vil du jobbe med en av Norges største totaltekniske entreprenører? Bli med å prege fremtidens bygg!
GK Gruppen
Alta, Hammerfest +36
Fredrik Korpe
Daglig Leder
Mivanor AS er et selskap som jobber med å prosjektere og bygge vannrenseanlegg for industrielt avløpsvann. Vi søker nå en Industrirørlegger til vårt kontor i Sandnes som er interessert i å lede og gjennomføre ny-installasjoner og service på våre renseanlegg rundt om i Norge.
Mivanor AS
Bodø, Sandnes
John
Mekaniker
Rogaland Auto
Sandnes
Ragnvald Slettebø
Daglig Leder
Daglig Leder i Front AS er på jakt etter selgere
Front as
Sandnes, Stavanger
Maria Bye
Markedsansvarlig
RSM Norge
Oslo, Bergen +6
Ken-Robin Utvik
Daglig leder, Oslo
Salesjobs
Oslo, Trondheim +2
Vis alle