Hans Bugge
HMS/QA-sjef, Infranord Norge AS Oslo, Norge
HMS/QA-sjef i Infranord Norge AS Les mer
Jobber i
Infranord Norge AS
Infranord leverer komplette jernbanetekniske tjenester og entrepriser som bidrar til sikker, punktlig og miljøtilpasset trafikk. Infranord er en av de største leveran...
Stillinger jeg rekrutterer til nå
Relaterte Profiler
pma@retyre.no
Daglig leder
reTyre
Oslo, Trondheim
Harald Enersen
Daglig leder
Contento forlag
Oslo, Ålesund
Dren Zenuni
Kommunikasjonsrådgiver
Jobber med intern og ekstern kommunikasjon i Executives Global Network. Ser etter marketing assistent, researcher, business unit manager, account manager og frilans journalister. En stor fordel om du har erfaring/utdanning innen marketing, kommunikasjon, salg og eller research/analyse.
EGN Norge AS
Stavanger, Oslo
Astrid Svedérus
HR-sjef
Mogi Sales er et salgsselskap som hjelper andre bedrifter med lønnsom kundevekst. Vi samarbeider med store og veletablerte selskaper og vekstselskaper innen telekommunikasjon, bank og finans på privat- og bedriftsmarkedet. Selskapet er i vekst, og vi søker i denne forbindelse etter nye medarbeidere til spennende og utviklende salgsstillinger på heltid og deltid på privatmarkedet. Vi ser etter deg som er ute etter en jobb med store muligheter for personlig og faglig utvikling, karriereutvikling, muligheten til å påvirke din egen hverdag og som vil tjene gode penger.
Mogi Sales AS
Oslo
Trine Nadden
Rekrutteringsrådgiver
Hei, Mitt navn er Trine og jeg jobber med rekruttering i Cee Solutions. I Cee Solutions rekrutterer vi til alle nivåer innenfor salg, kundeservice, administrasjon/personal og finans. Er du på utkikk etter nye utfordringer? Ta kontakt med meg på 922 34 097 for en prat.
Cee Solutions
Oslo
Jonny Rehmbrandt
Daglig leder / Eier
Rehmbrandt Kontorrekvisita AS
Oslo
Ella-Kristiane Ravnanger
Rekrutterer
Researcher i Nye og Kloke Hoder
Nye og Kloke Hoder
Oslo
Martin Andersson Egenæss
Creative Director
Nuet Aquavit
Oslo
Kurt Ødegård
CFO
Eco-1 Bioenergi AS
Oslo
Caroline Schmitt
Øyelege
Oslo Øyelegesenter AS
Oslo
Vis alle