Mariana Castro
Senior HR Spesialist, TechnipFMC Kontorsted mangler
Jobber i
TechnipFMC
We are a global leader in subsea, onshore/offshore and surface projects, transforming our clients’ project economics from concept to delivery and beyond.
We’re loo...
Relaterte Profiler
Ingvild Sandmo
COO & Co-founder
Jeg er med-gründer av en oppstartsbedrift med navn Proxloop. Mitt ansvar er i hovedssak utvikling av teamet og interne prosesser. I tillegg driver jeg markedsføring og PR, men gründerlivet krever mange hatter og dagene mine er svært varierte. Jeg er på utkikk etter mennesker som er positive og glad i å samarbeide. Proxloop ønsker å bygge et team av mennesker som liker å lære, men som også setter pris på å dele kunnskap med hverandre.
Proxloop
Oslo
Simon Nielsen
Salgssjef
Salgssjef i Klubbmodul. Søker nye selgere til det norske marked
Klubbmodul
Oslo
Siglinde Lunde
HR-ansvarlig
Nettbureau AS
Oslo
Wenche Margrete With
Seniorrådgiver og tekstforfatter
Stendi
Oslo, Alta +9
Pernille Brandal
Rekrutteringsansvarlig
Jeg jobber med rekruttering og ser etter akkurat deg! Vi trenger deg som liker og stå på, og som er ute etter å tjene penger etter innsats. Vi tilbyr fastlønn + bonus. Ta kontakt!
ER System
Oslo, Lørenskog +3
Larsen Consult
-
For tiden vurderer vi konsulenter til radioplanlegging, site acquisition, prosjektledelse, dokumentasjon, logistikk og feltteknik.
Larsen Consult AS
Oslo, Narvik +2
Azhar Iqbal
Director IT Minds Oslo
Jeg er country manager for et IT konsulentselskap som heter IT Minds og jeg er på jakt etter flinke unge utviklere som ønsker å bli en del av et nytt og rask voksende konsulentselskap, med et konsept rettet mot unge lidenskapelig utviklere.
IT Minds
Danmark, Oslo
Suada Hadzalic
Rekrutterer
Sector Alarm AS
Spania, Oslo +22
Kristine Flo
Prosjektleder
Søker promotører/merkevareambassadører/feltselgere til spennende prosjekter. På utikikk etter utadvendte personer med god forståelse for markedsføring og interesse for salg.
Nova Vista AS
Trondheim, Bergen +2
Vis alle