Mona BO Hauge
Daglig Leder, B2B Salg AS Kontorsted mangler
Jobber i
B2B Salg AS
B2B SALG - «tar deg steget videre»
REKRUTTERING - INNLEIE - TRENING
ØNSKER DU KARRIERE I SALG, MARKEDSFØRING, KUNDESERIVCE ELLER LEDELSE?
V...
Stillinger jeg rekrutterer til nå
Andre stillinger fra B2B Salg AS
Relaterte Profiler
Azhar Iqbal
Director IT Minds Oslo
Jeg er country manager for et IT konsulentselskap som heter IT Minds og jeg er på jakt etter flinke unge utviklere som ønsker å bli en del av et nytt og rask voksende konsulentselskap, med et konsept rettet mot unge lidenskapelig utviklere.
IT Minds
Danmark, Oslo
Nils Magnus Ophaug
Avdelingsleder
Stendi
Oslo, Alta, Tromsø, Trondheim, Bergen, Stavanger, Kristiansand, Arendal, Elverum, Bærum, Asker
Anna Hansson
HR Talent
HR Talent på ABB i Norge. Prosjektledning, Service, Engineering, Produksjon, Marknadsføring, Salg, Foskning og Utvikling, Kvalitet, Drift... Vilken vei vil du gå? Følg ABB på Instagram, Facebook, You tube og Gobi (ABB Life).
ABB
Oslo, Hammerfest, Harstad, Trondheim, Ålesund, Bergen, Stord, Stavanger, Kristiansand, Skien, Drammen, Asker, Time, Ulstein
Cake it easy
“Cake it easy” er Norges ledende online markedsplass for kaker.
Kundeservice og administrasjonsmedarbeider Er du en engasjert og utadvendt person som ønsker utvikling samt det beste for dine kunder? Da er du den vi ser etter! Cake it easy er i vekst og trenger en positiv og strukturert person som er lidenskapelig opptatt av å yte god service og kan håndtere vår kundeservice og andre administrative oppgaver.
Cake it easy
Oslo
Maria Bye
Markedsansvarlig
RSM Norge
Oslo, Bergen, Stord, Sandnes, Kristiansand, Lyngdal, Mandal, Arendal, Voss
Øyvind Sæther
Director People and Organization
Hver høst rekrutterer vi nyutdannede med oppstart påfølgende høst. Primært ser vi etter flinke og engasjerte mennesker med relevant utdanning innen regnskap, revisjon, finans, juss, økonomi eller finans. For oss, som et akkurat passe stort selskap, ser vi etter lagspillere med ulik bakgrunn. Vi liker de som ikke alltid følger flokken! Nå er vi i gang med rekrutteringen av nyutdannede med oppstart høsten 2018. Vi er også interessert i å lære mer om deg som student og hva du er opptatt av. Derfor vil vi gjerne få tips til relevante aktiviteter og tiltak vi som arbeidsgiver kan bidra med til deg som student. Enten det dreier seg om kurs, oppgaver eller liknende.
RSM Norge
Oslo, Bergen, Stord, Sandnes, Kristiansand, Lyngdal, Mandal, Arendal, Voss
Trude Trønnes
advokat
Barneadvokatene
Oslo
Haakon Magistad
Daglig leder
Zvipp AS
Oslo
Bob Nerland
Teamleder Teknisk
AGS IT-Partner
Oslo, Horten, Larvik, Sarpsborg
Academic Work
Rekruttering og bemanning
Tenk deg den følelsen når du tilbyr en nyutdannet ingeniør hans eller hennes første heltidsjobb. Tenk deg å få dele gleden med konsulenten din, kunden din og kollegene dine. Som rekrutterer i Academic Work løser vi kundenes bemanningsbehov samtidig som vi hjelper Young Professionals i begynnelsen av deres karrierer. Det handler ikke bare om rekruttering, det handler også om å få følge akademikere fra deres første ekstrajobb til en heltidsansettelse via oss, hos oss eller noen av kundene våre. Vi er over gjennomsnittet interessert i mennesker og drives av å skape gode relasjoner. Og nettopp relasjoner er alfa og omega i en slik jobb. Relasjoner til kunder, kandidater, konsulenter og kolleger. Vi trigges av resultater, vi brenner for service og vi synes det er gøy med mersalg.
Academic Work
Oslo, Trondheim
Vis alle