Anne Karine Bergene
Aleris Frogner, Aleris Oslo, Norge
Jeg er leder for avd medisinsk senter på Frogner og søker allmennlege kveld p.t. Ellers alltid interessert i nye spesialister Les mer
Jobber i
Aleris
Aleris er Norges ledende private helseforetak med et landsdekkende tilbud av sykehus- og røntgentjenester. Vi har 1100 medarbeidere fordelt på 14 sykehus og medisinske...
Relaterte Profiler
Håkon Monsrud
Daglig leder
Logoz AS
Oslo, Moss
Christophe Braastad
Daglig leder
Fjorn AS
Østre Toten
Grete Andersen
Leder
Romerike Trainee er et traineeprogram for nyutdannede med bachelor eller master innen tekniske og naturvitenskapelige fag, og vil kunne gi en solid start på karrieren. Programmet er et samarbeid mellom 11 kommuner og selskaper på Romerike innen fagene vann og avløp, kart- og geodata, plan og byggesak, samferdsel, renovasjon samt energi, klima og miljø.
Romerike Trainee
Aurskog-Høland, Rælingen +6
Desireé Høier
Administrasjon
Desiree er administrasjonskoordinator i A-2 Norge AS. Vi ser etter personer som ønsker å arbeide med prosjektledelse og rådgivning.
A-2 Norge AS
Utlandet, Oslo
Magne Asphjell
Partner
Oslo Economics AS
Oslo
Philip Antonetti
Daglig Leder
Jeg er entrepenør og daglig leder av selskapet Nordisk Treverk AS. Jeg ser etter dyktige medarbeidere som tar jobben seriøs og er åpen for å jobbe mot et felles mål. Jeg elsker engsjement og passion. På arbeidsplassen er vi åpne for alle sine innspill og vi setter seriøsitet og trygghet i fokus.
Nordisk Treverk AS
Oslo
Thor Olav Vaksvik
Avdelingsleder
Stendi
Oslo, Alta +9
Sam Akilles
Driftsleder
Akilles salong AS
Oslo
Annette Kvarud
HR Business Partner
OTIS AS Norge
Oslo
Trine Bjonum
Innleid konsulent / traineekoordinator
Lang erfaring med HR, ledelse og rekruttering - og spesifikk erfaring med utvikling av ung arbeidskraft på vei inn i arbeidslivet. I Sporveien jobber jeg med traineeprogrammet og med rekruttering av nye traineer.
Sporveien
Oslo
Vis alle