Bente Holseth
HR Manager, Praxair Norge AS Kontorsted mangler
Jobber i
Praxair Norge AS
Praxair Norge AS er en del av Praxair, Inc., ett av verdens ledende industrigasselskap med mer enn 27.000 medarbeidere i over 50 land. 
I Skandinavia er vi over 300 medar...
Relaterte Profiler
MICHELLE@FREMTIDEN.NO
Personalansvarlig
Fremtiden jobber med både bemanning og rekruttering, og vår idé er å redusere avstanden mellom utdannelsen og arbeidslivet. Vi gjør det vi heter – hjelper våre kunder til en bedre fremtid gjennom personalet vi formidler.
Fremtiden AS
Oslo
Magne Asphjell
Partner
Oslo Economics AS
Oslo
Hanne Kopperstad
Barnehagestyrer
Jeg jobber som daglig leder i Husebygrenda barnehage. Vi er en privat, foreldredrevet enavdelings barnehage med 18 barn i alderen 3 til 6 år. Barnehagen har ca 4 årsverk. Barnehagen ligger sentralt øverst i Husebygrenda i Vestre Aker Bydel, 3 minutter fra Røa/Smestad med bil, eller 5 minutters gange fra Holmen T-banestasjon. Den har super beliggenhet. Vi holder til i idylliske omgivelser i kanten av et skogholt som gir unike muligheter til uteaktiviteter.
Husebygrenda Barnehage
Oslo
Bjørnar Johannesen
Fysioterapeut / Daglig leder Tasta Helseloft
Jeg er fysioterapeut og initiativtaker til Tasta Helseloft i 5. etg på Tasta Senter. Dette er helsesenter hvor 9 selvstendige helsebedrifter er samlet under samme tak – for at kundene skal få den hjelpen de trenger på en plass. Bare 5. minutt kjøring fra Stavanger sentrum, med gratis innendørs parkering på Tasta Senter. Vi har lyse, fine lokaler på 600m2. Vi er interessert i terapeuter som kan supplere dem som allerede er her. Les mer om vårt tilbud på vår felles hjemmeside. Akkurat nå er det behov for en psykolog og en psykomotorisk fysioterapeut som har lyst å jobbe helprivat 2-3 dager i uken.
Tasta Helseloft AS
Stavanger
Stian Michelsen
Daglig Leder
Jeg har fagbrev som tavlemontør og er fag ingeniør innen elkraft.
monmic operation AS
Bergen
Tone Iren Sørheim
Recruiter
Jeg er alltid på jakt etter dyktige økonomer som ønsker en karriere innen finans, regnskap eller controlling. Jeg arbeider med både fast rekruttering og konsulentoppdrag. Ta gjerne kontakt med meg på 99 39 64 09 eller tone.sorheim@kellyservices.no
Kelly Services AS
Oslo, Bærum
Jon Lyder
Salg og markedsansvarlig
Ressurs bemanning AS
Trondheim
Marianne Holmsen
Salg- og markedsansvarlig
Myrens Sportssenter
Oslo
Betina von der Fehr-Thorsen
HR/ Rekruttering
Protector forsikring
Oslo, Finland +3
Sally Cathrine Sandboe
Arbeidsleder
Søker personlige assistenter til stor BPA ordning i Oslo. Det er en mentalt frisk tenåringsgutt det jobbes for. Du må snakke flytende Norks, ha førerkort og kunne levere ren vandel. Ingen krav til utdanning eller erfaring. Personlig egenhet vektlegges høyt.
BPA Humana
Oslo
Vis alle