Bjørn Christian Andreassen
Daglig leder, Eiendom For Alle AS Oslo, Norge
Jobber i
Eiendom For Alle AS
Eiendom For Alle er et eiendomsselskap som fokuserer på at alle skal få muligheten til å ta del i boligmarkedet. Dette skal vi gjøre gjennom å bygge ...
Relaterte Profiler
Tobias Valfridsson
Managing Director
Søker Norges beste selgere, som vil være med og bygge Europas største content marketing byrå.
European Media Partner Norway
Oslo
Said Azouagh
Daglig leder
Er du indre motivert og en person som brenner for salgsfaget, og som vil utvikles og nå langt? Har du gode verdier og holdninger? Da er vi interessert i deg! Kanskje du blir den neste Mogianer? Vi ser spesielt etter deg som er motivert, lærevillig, uredd, nysgjerrig, sulten, dyktig selger eller har et ønske om å bli det, utadvendt, glad i og møte nye mennesker, sosial, resultatorientert, selvstendig, ambisiøs og ønsker en karriere innen salg. Vi ser etter deg som er ute etter en jobb med store muligheter for personlig og faglig utvikling.
Mogi Sales AS
Oslo
Astrid Svedérus
HR-sjef
Mogi Sales er et salgsselskap som hjelper andre bedrifter med lønnsom kundevekst. Vi samarbeider med store og veletablerte selskaper og vekstselskaper innen telekommunikasjon, bank og finans på privat- og bedriftsmarkedet. Selskapet er i vekst, og vi søker i denne forbindelse etter nye medarbeidere til spennende og utviklende salgsstillinger på heltid og deltid på privatmarkedet. Vi ser etter deg som er ute etter en jobb med store muligheter for personlig og faglig utvikling, karriereutvikling, muligheten til å påvirke din egen hverdag og som vil tjene gode penger.
Mogi Sales AS
Oslo
Karen Dumandan
Forretningsutvikler
Forretningsutvikler i Blitzbox AS
BLITZBOX AS
Oslo
Saad Mushtaq
Grunder
Vi Ser etter en person som har god nettverk i B2B markedet
Autobutler Bilpool AS
Oslo
annkristin@ypsilonhr.no
Markedssjef
Mitt navn er Ann-Kristin Sømme, jeg jobber som Markedssjef, og rekrutterer for Ypsilon HR. Per dags dato, er vi å utkikk etter aktuelle kandidater internt i vårt firma, som vil gi deg gode muligheter til å være med på en spennende start!
YpsilonHr
Oslo, Drammen
Azhar Iqbal
Director IT Minds Oslo
Jeg er country manager for et IT konsulentselskap som heter IT Minds og jeg er på jakt etter flinke unge utviklere som ønsker å bli en del av et nytt og rask voksende konsulentselskap, med et konsept rettet mot unge lidenskapelig utviklere.
IT Minds
Danmark, Oslo
Academic Work
Rekruttering og bemanning
Tenk deg den følelsen når du tilbyr en nyutdannet ingeniør hans eller hennes første heltidsjobb. Tenk deg å få dele gleden med konsulenten din, kunden din og kollegene dine. Som rekrutterer i Academic Work løser vi kundenes bemanningsbehov samtidig som vi hjelper Young Professionals i begynnelsen av deres karrierer. Det handler ikke bare om rekruttering, det handler også om å få følge akademikere fra deres første ekstrajobb til en heltidsansettelse via oss, hos oss eller noen av kundene våre. Vi er over gjennomsnittet interessert i mennesker og drives av å skape gode relasjoner. Og nettopp relasjoner er alfa og omega i en slik jobb. Relasjoner til kunder, kandidater, konsulenter og kolleger. Vi trigges av resultater, vi brenner for service og vi synes det er gøy med mersalg.
Academic Work
Oslo, Trondheim
Ane Ognøy Lægland
Head of Talent Management
Intility
Sverige, Oslo +2
Jan Olav Osnes Krogh
CEO & Founder
ProNest AS
Colombia, Ecuador +3
Vis alle