Amanda Marie Lund
HR Advisor, Corporate HR, Statkraft Oslo, Norge
Jobber i
Statkraft
Statkraft er et ledende internasjonalt selskap innen vannkraft og Europas største leverandør av fornybar energi. Konsernet produserer vannkraft, vindkraft, solkraft o...
Amanda Marie Lund har ingen publiserte stillingsannonser akkurat nå. Se 11 andre stillinger fra Statkraft.
Andre stillinger fra Statkraft

Traineeprogram

Internasjonalt trainee program

Bli trainee i Statkraft og vær med på å utvikle morgendagens energiløsninger. Vi gir deg fast stilling og markedsbasert lønn, og forventer at du er en av de beste på ditt område. Som trainee i Statkraft vil du bli kjent med hele Statkraft’s organisasjon, virksomhet og strategi. Vi tilbyr faste stillinger som trainee i et av selskapets stabs- eller forretningsområder, og et skreddersydd rotasjonsprogram legger til rette for din utvikling. Hvem ser vi etter? Du har utdanning på masternivå med gode resultater Du har gode språkkunnskaper Du ønsker en bratt læringskurve, kommuniserer godt og trives med et høyt arbeidstempo Du er engasjert, har stor arbeidsglede og ønsker å være med å utvikle Statkraft videre Du er fleksibel i forhold til oppgaver og mobilitet Hva inneholder programmet? Formålet med Statkrafts traineeprogram er å utvikle fageksperter innenfor våre satsningsområder, som også har et helhetsbilde over hele vår virksomhet og verdkjede Ettårig program med tre ulike jobbrotasjoner, hvorav minst en av dem i et annet land Fast tilsettelse i en avdeling, der man fortsetter i ny stilling etter fullført program Programmet skreddersys med utgangspunkt i trainee’ens bakgrunn og enhetens kompetansebehov Jevnlige kurs og fellessamlinger hvor traineegruppen møtes 
Antall traineer
8 (Varierer)
Sted
Utlandet, Oslo

Internship

Statkrafts sommerprosjekt

Statkrafts sommerprosjekt er en spennende utfordring. Du får jobbe med viktige problemstillinger, samtidig som du blir kjent med Statkraft som en fremtidig arbeidsgiver. Prosjektet er tverrfaglig, og er rettet mot studenter fra og med tredje studieår. Deltagerne jobber i team, med veileder fra Statkraft og profesjonell oppfølging. Avslutningsvis skal studentene presentere arbeidet for Statkrafts konsernledelse. Varigheten av prosjektet er cirka ni uker, normalt med oppstart i midten av juni. Deltakerne blir betalt i henhold til en fast lønn for student internshipstillinger. Inntaket til Statkrafts sommerprosjekt lyses ut i egen stillingsannonse hvert år.  
Antall interns
6 (Varierer)
Sted
Oslo
Andre programmer fra Statkraft
Relaterte Profiler
Fabian Leonard Vik Johansen
Daglig leder
Addup AS
Oslo
Stein Inge Haaland
Styreleder
Ønsker primært å komme i kontakt med personer som ønsker å skape noe. Ettersom de aller fleste på kontoret her hos oss er unge-voksne, anser jeg en god alder å være fra ca 23 til 30 år for de jeg ser etter nå. Selv er jeg grunder, innovatør og dagdrømmer. Har alltid 1000 nye idéer og prosjekter. Akkurat nå anser jeg Asia som stedet å være noen år fremover. Det foregår utrolig mye positivt på Sri Lanka :-)
Embla Software Innovation pvt Ltd
Sri Lanka
Sally Cathrine Sandboe
Arbeidsleder
Søker personlige assistenter til stor BPA ordning i Oslo. Det er en mentalt frisk tenåringsgutt det jobbes for. Du må snakke flytende Norks, ha førerkort og kunne levere ren vandel. Ingen krav til utdanning eller erfaring. Personlig egenhet vektlegges høyt.
BPA Humana
Oslo
Ros-Mari Gaundal
Founder & CEO
Som Co-founder og CEO for BRGN AS har jeg en variert arbeidsdag med veldig mange forskjellige roller. Med få ansatte er alt opp til oss - skal noe gjøres må vi gjøre det selv. Derfor ser vi etter engasjerte mennesker som har lyst til å bygge og løfte selskapet sammen med oss, som er fleksible og har det lille ekstra.
BRGN AS
Bergen
Kristin-Elisabeth Vinjor
Daglig leder/Kosmetisk sykepleier
Eier av Clinic Vest Medisinske hudklinikk og ansvarlig kosmetisk sykepleier. Vi søker en selvstendig næringsdrivende, erfaren og engasjert hudpleier til vår klinikk på CC vest som kan samarbeide med meg ved klinikken. Jeg selv er utdannet sykepleier ved Høgskolen i Oslo og Akershus i 2012 og har videreutdanning innen kosmetiske og dermatologiske behandlinger fra Cosmedic, Aesthetic Clinic, Skin Academy og Allergan i Oslo. Jeg har flere års erfaring fra sykehus, Øre-nese-hals avdelingen på Rikshospitalet i Oslo der jeg har arbeidet ved kreftavdeling. Jeg har et brennende engasjement for hudhelse og skjønnhet. Ved klinikken har jeg ansvar for alle kosmetiske og medisinske behandlinger som utføres og ønsker meg en hudpleier som kan arbeide med hudpleie og velvære behandlinger. Det er et stort pluss om du også har annen relevant erfaring innen skjønnhetspleie.
Clinic Vest Medisinske hudklinikk
Oslo
Halvor Heger
Daglig leder
Walkabout Voices
Oslo
Tommy Solli Larsen
Avdelingsleder
Stendi
Oslo, Bærum
Ove Kristoffersen
Chief Compliance Officer (CCO)
Pensjon Pluss AS
Oslo, Skedsmo
Ronny Skillingsaas
Markedsføring
Ytre Namdal Verkstedsenter AS
Nærøy
Monika Narbutaitė-šiukščiuvienė
Personalkonsulent
Medio Utleieservice AS
Bergen, Ulvik +4
Vis alle