Svenn Ove Karlson
Owner, Viking Food AS Kontorsted mangler
Varehandel
Salg Les mer
Jobber i
Viking Food AS
Husse har nå kommet til Norge og vi søker etter franchisetakere. Vi tilbyr deg muligheten til å få eksklusive rettigheter til vårt merkenavn, vå...
Stillinger jeg rekrutterer til nå
Relaterte Profiler
Anette Raita
Daglig leder
Change Trondheim AS
Trondheim
Tore A Hansen
Partner
Jeg har vært hodejeger i SAM Headhunting AS siden 2003, og med ingeniør-bakgrunn rekrutterer jeg hovedsaklig til teknisk relaterte miljøer. Det kan være alle typer spesialister, innkjøp / logistikk, tekniske selgere, salgssjefer, mellomledere og toppledere. Mine erfarne kolleger i SAM har bakgrunn fra andre bransjer, og sammen så rekrutterer vi dyktige kandidater til de fleste typer stillinger. Om du trenger flere medarbeidere, eller ønsker en ny og spennende jobb selv så ta kontakt for en uformell prat..!
SAM Headhunting
Norge
Tea Oline
Dagligleder
Vi ser etter de som kan fortsette å selge for oss da jeg har blitt syk. vi har lagt ut en komplett annonse på vår hemmeside ostgards.com
Østgårds
Norge
Vegard Sørensen
Daglig leder / CEO
Vår forretningsmodell er basert på franchise, og vi søker etter lisenstakere som vil få ansvar for salg og markedsføring i sitt eget distrikt som består av ett eller flere fylker. Vi søker etter deg som har et brennende ønske om å starte for deg selv - stor arbeidskapasitet - kraftig egenmotor og sterkt konkurranseinstinkt - aktivt engasjement og vilje til mer kunnskap - bestemt deg for å lykkes
iBinder Norge / Prater AS
Innlandet, Møre og Romsdal +2
WRAPS WRAPS
WRAPS WRAPS
WRAPS WRAPS ble etablert i 2013 som med sitt sunne konsept regnes som fremtidens fastfood. Det å kunne spise denne formen for nyskapende hurtigmat som er godt og sunt og i tillegg gjør deg godt passer fint inn i en travel hverdag. Mange nordmenn har manglet et restauranttilbud hvor maten i tillegg til å smake godt også har vært næringsrik og sunn – det skal vi nå gjøre noe med. Bli med å revolusjonere fastfood-markedet i Norge.
WRAPS WRAPS
Trondheim
Richard
Utviklingsleder
Undertegnede er Salmaker av yrke. Har også jobbet med salg og markedsføring i mange år. I dag jobber jeg som utviklingsleder i Allsøm AS Vi er på jakt etter kreative, selvstendige fagfolk i de fleste sømfag. Du må kunne faget ditt. Ha fagbrev, eller annen relevant kompetanse. Vi trenger også Franchisetakere i pilotprosjekt. Rutebilsjofører er også noe vi trenger nå.
Allsøm AS
Halden, Asker
Kristine Bang Abelsen
Owner / Retail Consultant
XPANSION tilbyr rekruttering av franchisetakere, butikksjefer, fagspesialister og ledere på ulike nivåer innenfor detaljhandelen. Konsulenttjenester / rådgivning innen etablering av butikker, forhandling og reforhandling av leieavtaler på det nordiske leiemarkedet. Rådgivning / konsulenttjenester innen franchisedrift / kjededrift.
XPANSION AS
Norge
Ida Elise Tollefsen
Rekrutteringsleder
Vi er et rekrutteringsbyrå med fokus på forskjellige områder. Våre hovedområder er salg, logistikk og transport, servicebransjen og høyere lederstillinger.
Bedriftsbistand AS
Norge
Karianne Arentz Hagen
Daglig Leder
Som Daglig Leder i KVIKK ser jeg etter deg som vil være med å bygge Norges sunneste franchisekjede. Som Franchisetaker i KVIKK vil du få muligheten til å bli din egen sjef, og til å bygge din egen arbeidsplass med et erfarent team i ryggen. Du trenger i utgangspunktet ingen spesielle kvalifikasjoner, da full opplæring vil bli gitt. Har du en franchisedrøm i magen? Kontakt meg for å høre mer om dine muligheter i KVIKK.
KVIKK bar AS
Norge
Karl Wik
HR-Ansvarlig
Skift Nå AS
Oslo
Vis alle