Raymond Marcussen
Daglig Leder, Rayma Agenturer Bergen, Norge
Eskimo Joe`s er et varemerke inner slush og Frozen Drinks.

Lansert i Norge i 2017.

Rayma Agenturer sammen med FrozenDrinks Norge AS har ansvaret for å tilby dette varemerket i Norge for Eskimo Joe`s LTD i England.Vi har ansvaret for kundeservice,salg og driften rundt dette i Norge.

Eskimo Joe`s produseres i England av en av verdens største produsenter innen dette.Maskinene våre er Italienske og er spesial laget kun for Eskimo Joe`s.
Eskimo Joe`s har lang erfaring med disse maskinene og det holder en kvalitet som oppfyller Eskimo Joe`s høye standarder.

Vi jobber med å utvikle slush som smaker fantastisk og inneholder mindre sukker en mange andre produkter på markedet.

Vårt produkt inneholder 30% prosent mindre sukker en produkter vi har sammenlignet med som selges på det Norske markedet.

I tillegg kan vi også tilby sukkerfrie alternativer med samme fantastiske smak som orginalen.

Vi har lager og kontor i på Sotra utenfor Bergen.
Vi drop shipper større leveranser direkte til kunder.

Eskimo Joe`s er perfekt for de mindre utsalgstedene men også de store.Lav pris og høy kvalitet på service er vårt mål til enhver tid.

Vi ønsker å tilknytte oss samarbeidspartnere og selgere for en periode fremover som vil være uavhengige selgere eller forhandlere for oss.

En må ha eget firma og man selger produktene direkte.Varene sendes direkte til kunde med ditt firma som avsender.Egen salgsportal der man bestiller for kunde når kunde bestiller hos deg.
Du bestemmer utsalgspris basert på en innkjøpspris du som forhandler/selger har hos oss. Les mer
Jobber i
Rayma Agenturer
Eskimo Joe`s Slush Norge.
En merkevare som finnes i hele verden med fokus på kvalitet til en fornuftig pris.
Slush produseres i UK.Maskiner spesial laget i Italia k...
Stillinger jeg rekrutterer til nå
Relaterte Profiler
annkristin@ypsilonhr.no
Markedssjef
Mitt navn er Ann-Kristin Sømme, jeg jobber som Markedssjef, og rekrutterer for Ypsilon HR. Per dags dato, er vi å utkikk etter aktuelle kandidater internt i vårt firma, som vil gi deg gode muligheter til å være med på en spennende start!
YpsilonHr
Oslo, Drammen
Christer O Hansen
Daglig leder
Christer Hansen er daglig leder og grunnleger av selskapet Top Recruit AS. Han har jobbet med ansettelser i 8 år, og i 2012 bestemte han seg for å starte innen rekruttering og headhunting. Han hadde selv benyttet seg av ulike byråer til rekruttering, og ønsket utifra sine erfaringer med divers byråer og starte sitt eget rekrutteringskonsept. Idag har Top Recruit AS jobbet med rekruttering innen salg, regnskap og revisjon, bygg og anlegg og høyere administrative stillinger. Fokus område til Top Recruit AS skal være å ha så god innsikt som overhode mulig i våre kunders verdier og visjoner. Våre kunder skal få en følelse av at vi er ansatt internt hos de. Våre kandidater skal få en følelse av at de får ærlige tilbakemeldinger til enhver tid som skaper utvikling for kandidaten, og vårt fokus skal være "riktig person, til riktig leder, riktig miljø og riktig stilling"
Top Recruit AS
Oslo, Skien
Andreas Rylander
HR
Kjell & Company
Oslo, Bergen +7
Mirsada Saljaj
Daglig leder
Mirsi AS
Bergen
Bård André Viestad Sand
Leder Kvalitet & Forretningsutvikling
Hos oss er vi opptatt av å kunne skape en god arbeidsplass, som kan tiltrekke de riktige kandidatene. Vi vokser til stadighet og ønsker oss med det, flere selgere i tiden som kommer. For den riktige kandidaten, vil karrieremulighetene være store. Ved Rogaland Forsikring AS teller vi i dag tolv medarbeidere. Sammen med forretningene våre i Oslo, Porsgrunn, Arendal og Grimstad, teller vi sirka 50 medarbeidere. Som Franchiseforretning for Tryg Forsikring, tilbyr vi hele produktspekteret på privat- og næringslivsmarkedet. Gjennom vårt samarbeid med Nordea Liv, tilbyr vi også personforsikringer og pensjon.
Rogaland Forsikring AS (Tryg Forsikring Salgssenter)
Sandnes
Bjarne Vasset jr.
Daglig leder og grunnlegger
Jeg rekrutterer til stillinger innen journalistikk og medieproduksjon, marked, salg, forretningsutvikling og prosjektledelse. Her inne ønsker jeg å komme i kontakt med kandidater, i alle faser av karrieren, som har et ønske om å delta i å utvikle betydningsfulle medier og tjenester som er relevante for store deler av Norges befolkning. Vi er en gründerbedrift med alt det medfører (på godt og vondt) og ønsker kontakt med kandidater som ser på denne typen jobb som det mest spennende man kan gjøre i starten av karrieren. Ta kontakt for en uformell prat!
Mediehuset StudentTorget
Oslo, Trondheim +2
Håvard Isaksen
Partner/Hodejeger
Partner/Hodejeger i Top Recruit AS. "Riktig person til riktig jobb"
Top Recruit AS
Oslo, Skien
Marie Mostad
Co-founder & COO
Co-founder and COO at Inzpire.me. Holds an MS in Economics and Business Administration from the Norwegian School of Economics and has studied Graphic Design at Parsons School of Design in New York. Has spent two years in Boston as Creative Director creating and growing the brand in a tech startup. My passion lies in the intersection between tech, design and business. We are looking for bold doers and creative thinkers to join us on our mission to connect influencers and brands wordwide to create inspiring stories. At Inzpire.me you would be joining a high-performing, incredibly fun, and creative team. A small team and a fast pace means that your contribution will matter. The problems you tackle this week may be completely different from the ones you solved last week - but whatever the task, you will be challenged to improve Inzpire.me in new and exciting ways.
Inzpire.me
Oslo
Jonny Corell
Dagligleder
Autodrikk Kaffesystemer
Oslo
Kontoret
Rekrutteringsansvarlig
Bookere.no
Norge
Vis alle