Bjørnar Johannesen
Fysioterapeut / Daglig leder Tasta Helseloft, Tasta Helseloft AS Stavanger, Norge
Jeg er fysioterapeut og initiativtaker til Tasta Helseloft i 5. etg på Tasta Senter. Dette er helsesenter hvor 9 selvstendige helsebedrifter er samlet under samme tak – for at kundene skal få den hjelpen de trenger på en plass. Bare 5. minutt kjøring fra Stavanger sentrum, med gratis innendørs parkering på Tasta Senter. Vi har lyse, fine lokaler på 600m2. Vi er interessert i terapeuter som kan supplere dem som allerede er her. Les mer om vårt tilbud på vår felles hjemmeside. Akkurat nå er det behov for en psykolog og en psykomotorisk fysioterapeut som har lyst å jobbe helprivat 2-3 dager i uken. Les mer
Jobber i
Tasta Helseloft AS
Tasta Helseloft i 5. etg på Tasta Senter er et helsesenter hvor 10 selvstendige helsebedrifter er samlet under samme tak – for at kundene skal få den hjelpen de t...
Stillinger jeg rekrutterer til nå
Relaterte Profiler
Anna Hansson
HR Talent
HR Talent på ABB i Norge. Prosjektledning, Service, Engineering, Produksjon, Marknadsføring, Salg, Foskning og Utvikling, Kvalitet, Drift... Vilken vei vil du gå? Følg ABB på Instagram, Facebook, You tube og Gobi (ABB Life).
ABB
Oslo, Hammerfest +12
Linda Løken Johansen
HR Consultant
Deloitte
Steinkjer, Trondheim +9
Håkon Rosario Svebak
Manager Sponsorships & Employer Branding
In DNV GL I get the opportunity to work with highly skilled professionals, and to use my skills to create efficient employer branding for our company. If you are purpose driven and values led, and with relevant skills, we might be just what you are looking for.
DNV GL
Utlandet, Oslo +17
Marlene Lundquist
HR Consultant
Verisure AS
Oslo, Trondheim +1
Eirik Alexander Petersen
Daglig leder
Daglig Leder ved Sirdal Høyfjellshotell. På jakt etter dyktige medarbeidere, primært kjøkkensjef i disse dager. Videre er vi alltid på jakt etter dyktige resepsjonister, servitører og rengjøringsarbeidere!
Sirdal Høyfjellshotell A/S
Stavanger, Sirdal
Simen Berge
Restaurantsjef
Bar- og restaurantsjef på Sirdal Høyfjellshotell
Sirdal Høyfjellshotell A/S
Stavanger, Sirdal
My Tran
Rekrutterer
Rekrutterer ambisiøse, energirike og dyktige selgere
Value Marketing AS
Skien, Stavanger +4
Bente Svendsen
Avdelingsleder
Stendi
Oslo, Alta +9
Jørgen Osnes
studentkontakt
SIEMENS ENERGY
Siemens
Oslo, Trondheim +4
Ann Catrin Hagen
Avdelingsleder
Stendi
Oslo, Alta +9
Vis alle