Marianne Holmsen
Salg- og markedsansvarlig, Myrens Sportssenter Kontorsted mangler
Jobber i
Myrens Sportssenter
Treningsssenter på Torshov. Vi tilbyr styrketrening og gruppetrening med faglig dyktige instruktør.Treningssenteret ved Myrens Sportssenter er et frittstående se...
Stillinger jeg rekrutterer til nå
Relaterte Profiler
Lene Westerhagen
HR Service Partner
Lindorff
Oslo
Ole Emil Johnsen
Senior kommunikasjonsrådgiver
Jeg jobber som senior kommunikasjonsrådgiver i COWI. Min oppgave er å støtte fagmiljøene med å formidle og dele sin fagkompetanse med markedet, bransjen og andre medarbeidere. Dette for å bidra til kunnskapsdeling og smartere løsninger på samfunnets utfordringer. Vi ser etter de som er nysgjerrige av natur, er god til å dele kunnskap, opptatt av å lære og utvikle både egne og andres ferdigheter og som er en lagspiller.
COWI
Oslo, Tromsø +22
Anette Tverdal
HR-leder
Asplan Viak
Utlandet, Oslo +26
Elisabeth Slotsvik Kleive
Leder Aleris Sykehus Ålesund
Leder Aleris Sykehus Ålesund Jeg ser etter kvalifisert helsepersonell som leger sykepleiere, spesialsykepleiere og helsesekretærer
Aleris
Oslo, Tromsø +17
Beate Dahl
Teamleder
Hei Jeg er teamleder for telefonteamet på Aleris Rønten Kundesenter. Min oppgave består i lede telefonteamet til å jobbe smartere, holde fokus samt at jeg har personalansvar. Mitt team består av 29 hoder, der 4 av disse er tilkallingsvikarer. I denne runden søker vi etter en Pasientkoordinator til telefonteamet på Aleris Røntgen på Lillestrøm. Arbeidsoppgavene vil primært være å besvare og behandle innkommende kundehenvendelser på telefon. Vi fokuserer på at pasientene skal vite om de valgmuligheter de har. Det er ønskelig med snarlig oppstart (april 2018) i et vikariat som har varighet til 1.Oktober 2018, med mulighet for forlengelse.
Aleris
Oslo, Tromsø +16
Charlotte Kværneng
Teamleder
Rekrutterer sykepleiere og spesialsykepleiere til våre virksomheter i Oslo og Asker. Aleris Omsorg drifter sykehjem, omsorgsbolig, seniorleiligheter, alarmsentral og hjemmetjeneste. Er du den engasjerte og faglig dyktige sykepleieren vi ser etter?
Stendi
Oslo, Tromsø +12
Emilie Fredrikke Hein Bæra
Teamleder Stendi Hjemmetjeneste og Trygghetsalarm
Sykepleier. Utdannet ved Høgskolen i Narvik. Bor i Oslo. Jobber nå som teamleder for Aleris Hjemmetjeneste og trygghetsalarm på Frogner.
Stendi
Oslo, Porsgrunn +1
Odd Anders Amdahl
Leder for Kompetanse og Forbedring
Ø.M. Fjeld AS
Oslo, Lillehammer +7
Tobias Valfridsson
Managing Director
Søker Norges beste selgere, som vil være med og bygge Europas største content marketing byrå.
European Media Partner Norway
Oslo
Victor Battisti
Business Developer
Søker Norges beste selgere, som vil være med og bygge Europas største content marketing byrå.
European Media Partner Norway
Oslo
Vis alle