Karen Elisabeth Hammer
HR Manager, Anlegg, Peab Kontorsted mangler
Jobber i
Peab
Peab er et av nordens største entreprenørselskaper med lange og gode tradisjoner. Vår visjon er å være Nordens samfunnsbygger og vi har som må...

Sommerjobb Lærlingordninger

Peab søker studenter fra høyskoler eller universiteter som ønsker sommerjobb i våre anleggs- eller byggprosjekter.
Antall lærlinger
10 (flere)
Sted
Norge
Les mer

Relaterte Profiler
Anne Finstadsveen
Advisor
Lynx Porter Novelli
Oslo
Sofia Einbeigi
Semcon Norway AS
Kongsberg
Mette Strømberg
HR Manager
I work as a partner to managers focusing on leadership support, performance management and recruitment
Affecto Norway
Oslo, Bergen
Christer O Hansen
Daglig leder
Christer Hansen er daglig leder og grunnleger av selskapet Top Recruit AS. Han har jobbet med ansettelser i 8 år, og i 2012 bestemte han seg for å starte innen rekruttering og headhunting. Han hadde selv benyttet seg av ulike byråer til rekruttering, og ønsket utifra sine erfaringer med divers byråer og starte sitt eget rekrutteringskonsept. Idag har Top Recruit AS jobbet med rekruttering innen salg, regnskap og revisjon, bygg og anlegg og høyere administrative stillinger. Fokus område til Top Recruit AS skal være å ha så god innsikt som overhode mulig i våre kunders verdier og visjoner. Våre kunder skal få en følelse av at vi er ansatt internt hos de. Våre kandidater skal få en følelse av at de får ærlige tilbakemeldinger til enhver tid som skaper utvikling for kandidaten, og vårt fokus skal være "riktig person, til riktig leder, riktig miljø og riktig stilling"
Top Recruit AS
Oslo, Skien
Academic Work
Rekruttering og bemanning
Tenk deg den følelsen når du tilbyr en nyutdannet ingeniør hans eller hennes første heltidsjobb. Tenk deg å få dele gleden med konsulenten din, kunden din og kollegene dine. Som rekrutterer i Academic Work løser vi kundenes bemanningsbehov samtidig som vi hjelper Young Professionals i begynnelsen av deres karrierer. Det handler ikke bare om rekruttering, det handler også om å få følge akademikere fra deres første ekstrajobb til en heltidsansettelse via oss, hos oss eller noen av kundene våre. Vi er over gjennomsnittet interessert i mennesker og drives av å skape gode relasjoner. Og nettopp relasjoner er alfa og omega i en slik jobb. Relasjoner til kunder, kandidater, konsulenter og kolleger. Vi trigges av resultater, vi brenner for service og vi synes det er gøy med mersalg.
Academic Work
Oslo, Trondheim
Ann Kristin Søreid
HR-direktør
Jeg jobber som HR direktør i JM Norge. I JM utvikler vi spennende prosjekter og er på jakt etter deg som kan leve etter våre verdier og som er opptatt av lønnsomhet i prosjektene Våre medarbeidere er stolte over å jobbe JM - vi er en solid virksomhet med et svært godt arbeidmiljø.
JM Norge AS
Oslo, Bergen +4
Jan Søgnen
Daglig leder
Tømrerfirma Søgnen as
Nesodden
Grete Hamran
HR
Skatteetaten
Oslo, Harstad +30
Din Bemanning
Daglig Leder
DIN BEMANNING AS Vår team består av profesjonelle ansatte. Vi er et lag fullt av engasjement klar til å tilfredsstille dine behov.   Følger opp,  vi  er serviceinnstilt og har kvalitet på arbeidet vi utfører. Vi har 5 års erfaring i bransjen med samme bakgrunn, vi har ett sterk team med god erfaring i bygg og anlegg. Vi leverer i dag personell til store og små bedrifter Vi er et lag fullt av engasjement klar til å tilfredsstille dine behov. Dinbemanning står foran flere spennende prosjekter framover. Søker derfor flere dyktige Montører For jobb på store og små byggeprosjekter. Vi ønsker personer som er selvstendige og systematiske, samarbeidsvillige og resultatorienterte.
Din bemanning AS
Lillestrøm
Maria Yun Bakke
Project Manager & PR Advisor
Very Agency er et strategisk kommunikasjonsbyrå i Oslo, som skaper kulturell innflytelse for fremtidens merkevarer. Vi jobber med merkevarer og kulturelle fellesskap.
Very Agency Oslo AS
Oslo
Vis alle