Karen Elisabeth Hammer
HR Manager, Anlegg, Peab Kontorsted mangler
Jobber i
Peab
Peab er et av nordens største entreprenørselskaper med lange og gode tradisjoner. Vår visjon er å være Nordens samfunnsbygger og vi har som må...
Karen Elisabeth Hammer har ingen publiserte stillingsannonser akkurat nå. Se 6 andre stillinger fra Peab.
Andre stillinger fra Peab

Sommerjobb Lærlingordninger

Peab søker studenter fra høyskoler eller universiteter som ønsker sommerjobb i våre anleggs- eller byggprosjekter.
Antall lærlinger
10 (flere)
Sted
Norge
Les mer
Relaterte Profiler
Per Inge Dalheim
Daglig leder
Jeg jobber som daglig leder i Educo Rekruttering As, og er på jakt etter kompetanse innen ulike ingeniørfag. Akkurat nå er jeg på jakt etter en nyutdannet trainee-kandidat innen VVS-område.
Educo Rekruttering AS
Vefsn
Karl Wik
HR-Ansvarlig
Skift Nå AS
Oslo
Heidi Alice Vennevik
Heidi Alice Vennevik
Vennevik og Partners
Oslo, Trondheim
Øyvind Sæther
Director People and Organization
Hver høst rekrutterer vi nyutdannede med oppstart påfølgende høst. Primært ser vi etter flinke og engasjerte mennesker med relevant utdanning innen regnskap, revisjon, finans, juss, økonomi eller finans. For oss, som et akkurat passe stort selskap, ser vi etter lagspillere med ulik bakgrunn. Vi liker de som ikke alltid følger flokken! Nå er vi i gang med rekrutteringen av nyutdannede med oppstart høsten 2018. Vi er også interessert i å lære mer om deg som student og hva du er opptatt av. Derfor vil vi gjerne få tips til relevante aktiviteter og tiltak vi som arbeidsgiver kan bidra med til deg som student. Enten det dreier seg om kurs, oppgaver eller liknende.
RSM Norge
Oslo, Trondheim +7
Jan Olav Osnes Krogh
Daglig leder
ProNest AS
Colombia, Ecuador +3
Katja Slavkova-Pantazieva
Greåker legekontor
Greåker legekontor
Norge
Eirik S Haugen
Seksjonsleder
Seksjonsleder/fagsjef opplæring
RS Sjøredningsskolen AS
Horten
Anne Midttun
HR Service Partner
Lindorff AS
Oslo, Trondheim
Siv Beate Bjom
Avdelingsleder
Jeg er på utkikk etter selgere til vår nye avdeling i Oslo. Om du ikke har erfaring med salg fra før vil du få mulighet til å lære salg fra bunnen av. Har du salgserfaring vil du bli en enda dyktigere selger. Det er telefonsalg til bedrifter. Vi er Norges største digitale kartdatabase på nett og selger synlighet for bedrifter på atlas.no og synlighet i POI-settet til Garmin GPS. Jeg har selv jobbet med salg i over 20 år og sittet mesteparten av tiden på telefon. Det er det jeg har trivdes mest med og det har gitt mest kick og mestring, samtidig som det er lett å komme i kundekontakt og tjene veldig bra om det er motivasjon. Jeg ser etter mennesker som tør å være seg selv og er villige til å stå på og har engasjement. For meg er personligheten viktigst ikke CV.
Det Norske Kartselskap
Oslo
Dag-Are Halland
Koordinasjonsansvarlig
Smashup Media
Oslo
Vis alle