Magni Øvrebotten
Leiar, NRK Nynorsk mediesenter Kontorsted mangler
NRK Nynorsk mediesenter i Førde søkjer etter engasjerte ungdommar som brukar nynorsk og vil bli journalistar. Vi gjev opplæring og praksis i journalistikk og nynorsk som mediespråk for nett, SoMe, radio og fjernsyn. Det 29. praktikantkurset startar 20. august og er ferdig 28. februar 2019. Det er fem plassar på kullet. Til denne tid har vi lært opp 135 nynorskpraktikantar, og 58 % av dei arbeider i media. 43 % er i NRK. Les meir: NRK Nynorsk mediesenter Les mer
Jobber i
NRK Nynorsk mediesenter
NRK er Noregs største kringkastar og mediehus, med eit samfunnsoppdrag som er unikt i den norske mediemarknaden. NRK skal informere, opplyse, utfordre og underhalde nordmenn via TV...
Relaterte Profiler
oskar.palosaari@snusbolaget.se
Content Manager
Vi letar efter en Journalist/Forfatter/Tekstforfatter som kan hjälpa oss att skriva och översätta texter.
Snusbolaget
Norge, Sverige
Anna Hansson
HR Talent
HR Talent på ABB i Norge. Prosjektledning, Service, Engineering, Produksjon, Marknadsføring, Salg, Foskning og Utvikling, Kvalitet, Drift... Vilken vei vil du gå? Følg ABB på Instagram, Facebook, You tube og Gobi (ABB Life).
ABB
Oslo, Hammerfest +12
Kristoffer Wright
Daglig leder
Gorilla Media ser etter innholdsprodusenter/skribenter
Gorilla Media AS
Oslo
sma@kindgroup.no
Daglig leder
Kind Group består av flere spesialiserte selskaper som jobber innenfor helse og omsorg, og vi ønsker å bidra til at personer klarer å bo lengre hjemme med sykdom hvis de ønsker dette. Vi hjelper sykehus, kommuner, offentlige instanser og private aktører med å utvikle bedre tjenester, få fart på innovasjonsevnen og få tjenestene satt ut i livet til beste for samfunnet.
Kind People
Stavanger
Benedicte Marie Andersen
rådgiver
Skatteetaten
Oslo, Harstad +30
Grete Hamran
HR
Skatteetaten
Oslo, Harstad +30
Olav Ertsås
Redaktør
Mediehuset StudentTorget
Oslo, Trondheim +2
Bjarne Vasset jr.
Daglig leder og grunnlegger
Jeg rekrutterer til stillinger innen journalistikk og medieproduksjon, marked, salg, forretningsutvikling og prosjektledelse. Her inne ønsker jeg å komme i kontakt med kandidater, i alle faser av karrieren, som har et ønske om å delta i å utvikle betydningsfulle medier og tjenester som er relevante for store deler av Norges befolkning. Vi er en gründerbedrift med alt det medfører (på godt og vondt) og ønsker kontakt med kandidater som ser på denne typen jobb som det mest spennende man kan gjøre i starten av karrieren. Ta kontakt for en uformell prat!
Mediehuset StudentTorget
Oslo, Trondheim +2
Frilansguiden - Bjarne
Leder
Dette er en systemtest for utviklerne av KarriereStart.no
Mediehuset StudentTorget
Oslo, Trondheim +2
Vis alle