Thomas
Foretningsutvikler, Net2Gain Kontorsted mangler
Foretningsutvikler som ser etter kandidater for tre ulike avdelinger. Jeg ser etter feltselger av fibernett og telefonselger for finansagentur. Disse vurderes omgående.
Den tredje stillingen innebærer møtebooking og salg for nyoppstartet og spennende digitalt markedsføringsbyrå, hvor oppstart er beregnet i midten av mai. Les mer
Jobber i
Net2Gain
Vi har lang erfaring innen salg og markedsføring med fokus på å skape resultater innen forretningsområdene telemarketing, dørsalg og digital markeds...
Stillinger jeg rekrutterer til nå
Relaterte Profiler
mette haugen
eier
Frisører/ gjerne nyutdannede som ønsker å leie seg inn i en frisørsalong.
hårstua
Fredrikstad
Jakob Sandelin
Controller
Media Telemarketing AS
Oslo
AIESEC
Nasjonale Kontor
AIESEC gir studenter og nylig utdannende muligheten til å delta i et av våre tre utvekslingsprogrammer. Gjennom disse programmene ønsker vi å tilby unge norske mennesker med en intensiv og lærerik opplevelse i utlandet med mulighet for personlig utvikling gjennom å tilpasse seg en ny kultur.
AIESEC
Oslo, Trondheim +2
Kristian Brauti
Employer Brand Lead Norway
Ansvarlig for Employer Branding i TietoEVRY i Norge.
TietoEVRY
Oslo, Alta +28
Magnus Jonsson
Nordic Talent Manager
Retail Marketing Nordic AB
Norge
Rafal
Rafa
Dekkproff AS er en bedrift som spesialiserer seg på utskifting av bildekk og reparering av hjul. Vi monterer opp våre mobile dekkskiftsenter/verksted på parkeringsplass ved siden av kjøpesentre. På alle våre verksted er de ansatte kvalifiserte og faglærte som jobber raskt og effektiv. Dette fører til rasktgående køer ved våre lokaler. En bil får full service i løpet av 5 til 15 minutter avhengig av hva slags tjeneste kunden har behov for.
Dekkproff AS
Kristiansand, Fredrikstad
Alexander Kristiansen
Business Development Manager
Leder forretningsutviklingen til Front Innovation
Front Innovation AS
Stavanger
post@multidrift.no
Kontoransvarlig
Multidrift Øst AS er et firma som spesialiserer seg på flytte -og lagertjenester. Vi har oppdrag innen b.l.a distribusjon, lagring, pakking, flytting og flyttevask.
Multidrift Øst AS
Oslo, Fredrikstad +5
Lars-Petter Olsen
Salgskonsulent
Jobber som salgskonsulent og rekrutteringsansvarlig for Croma as. Det vi ser etter er motiverte salgskonsulenter som trives og ønsker å være en del av et velfungerende team.
Croma As
Celine Isabel Aas
HR rådgiver
MOTEK
Oslo, Harstad +4
Vis alle