Marcin Wasowski
HR Assistant, Elkjøp Oslo, Norge
Jobber i
Elkjøp
Elkjøp består av 96 store og små varehus spredt fra Kristiansand i sør til Alta i nord. Cirka halvparten av butikkene eies og drives av franchisetagere, r...
Relaterte Profiler
Ingrid Tønnessen Bergstøl
Talent Acquisition Researcher
CGI Norge AS
Oslo, Bergen +4
Christina Waale Salomaa
Seniorrådgiver
Vikarpartner AS
Oslo, Asker
Jannike Haneborg
Rekrutteringsansvarlig
Norges Bank
Oslo
Olav Ertsås
Redaktør
Mediehuset StudentTorget
Oslo, Trondheim +2
Anna Hansson
HR Talent
HR Talent på ABB i Norge. Prosjektledning, Service, Engineering, Produksjon, Marknadsføring, Salg, Foskning og Utvikling, Kvalitet, Drift... Vilken vei vil du gå? Følg ABB på Instagram, Facebook, You tube og Gobi (ABB Life).
ABB
Oslo, Hammerfest +12
Maren Nygård Basso
Analytiker
Maritime Trainee
Utlandet, Oslo +2
Bjarne Vasset jr.
Daglig leder og grunnlegger
Jeg rekrutterer til stillinger innen journalistikk og medieproduksjon, marked, salg, forretningsutvikling og prosjektledelse. Her inne ønsker jeg å komme i kontakt med kandidater, i alle faser av karrieren, som har et ønske om å delta i å utvikle betydningsfulle medier og tjenester som er relevante for store deler av Norges befolkning. Vi er en gründerbedrift med alt det medfører (på godt og vondt) og ønsker kontakt med kandidater som ser på denne typen jobb som det mest spennende man kan gjøre i starten av karrieren. Ta kontakt for en uformell prat!
Mediehuset StudentTorget
Oslo, Trondheim +2
AIESEC
Nasjonale Kontor
AIESEC gir studenter og nylig utdannende muligheten til å delta i et av våre tre utvekslingsprogrammer. Gjennom disse programmene ønsker vi å tilby unge norske mennesker med en intensiv og lærerik opplevelse i utlandet med mulighet for personlig utvikling gjennom å tilpasse seg en ny kultur.
AIESEC
Oslo, Trondheim +2
Vis alle