Tom Harald Isakka-Dahl
Avdelingsleder, Stendi Oslo, Norge
Avdelingsleder skjermet enhet, post 3, Stendi Senior AS - Kantarellen bo- og rehabiliteringssenter Les mer
Jobber i
Stendi
Stendi er Norges største omsorgsaktør og driver landsdekkende virksomhet innen barnevern, bo- og omsorgstjenester, eldreomsorg, hjemmehjelp og brukerstyrt personlig a...
Tom Harald Isakka-Dahl har ingen publiserte stillingsannonser akkurat nå. Se 29 andre stillinger fra Stendi.
Andre stillinger fra Stendi
Relaterte Profiler
Marianne Holmsen
Teamleder
Hei Jeg er teamleder for telefonteamet på Aleris Rønten Kundesenter. Min oppgave består i lede telefonteamet til å jobbe smartere, holde fokus samt at jeg har personalansvar. Mitt team består av 29 hoder, der 4 av disse er tilkallingsvikarer. I denne runden søker vi etter en Pasientkoordinator til telefonteamet på Aleris Røntgen på Lillestrøm. Arbeidsoppgavene vil primært være å besvare og behandle innkommende kundehenvendelser på telefon. Vi fokuserer på at pasientene skal vite om de valgmuligheter de har. Det er ønskelig med snarlig oppstart (april 2018) i et vikariat som har varighet til 1.Oktober 2018, med mulighet for forlengelse.
Aleris
Oslo, Tromsø +16
Andreas Olsen Stenakerød
Avdelingsleder
Stendi
Oslo, Alta +8
Øyvind Holmeide
CEO
HW/SW utviklere av Ethernet switcher og rutere med tid synkroniserings support (IEEE 1588), redundans, etc.
OnTime Networks
Oslo
Christine Bangum
Frivilligkoordinator
Oslo Miljøpartiet De Grønne
Oslo
Jeanine Aaby
Avdelingsleder
Stendi
Oslo, Alta +9
Jakob Sandelin
Controller
Media Telemarketing AS
Oslo
Hilde Schjerpen
HR Business Partner
En karriere hos Canon handler om lidenskap. Engasjement og stolthet over det vi gjør, inspirerer medarbeiderne våre til å oppnå resultater. Dette bidrar til vår nyskapende og ledende posisjon innen bildebehandling – med produkter, løsninger og tjenester for alt fra forbrukere og bedrifter til kringkasting og medisin.
Canon Norge
Oslo, Bergen +4
Robert Jacobsen
Daglig leder
Agenthuset Nordic AS jobber med å bygge merkevare i butikk ved hjelp av merchandisere/forhandler konsulenter og promotører. Vi ønsker å knytte til oss flere ansatte i Norge for større oppdrag.
Agenthuset Nordic AS
Danmark, Finland +3
thb@fuglesangs.no
Lederassistent
FUGLESANGS AS
Oslo
Kathe Simensen
Salgs- og markedsansvarlig / Deleier
Jeg er medeier i Vignetten AS, som er et lite produksjonselskap med utspring fra Discovery. Vi gjør alt av digitalt materiell til TV og andre digitale flater.Vi er på utkikk etter pålitlige freelancere som kan hjelpe til med div oppdrag. Om du har gode 3D kunnskaper eller er en reser på After Effects, og har godt estetisk øye, så ønsker vi å komme i kontakt med deg. Send noen ord om deg selv til post@vignetten.no
Vignetten
Oslo
Vis alle