Celin Voldsæter
Recruitment Specialist, Sector Alarm AS Oslo, Norge
Operativ rekruttering Les mer
Jobber i
Sector Alarm AS
Sector Alarm er en av Europas ledende leverandører av sikkerhet, og har mer enn en halv million fornøyde og trygge kunder i Europa. I over 25 år har vi levert s...
Relaterte Profiler
Suada Hadzalic
Rekrutterer
Sector Alarm AS
Spania, Oslo +22
Per Olav Eidsæter
Eier og daglig leder
Jeg har skrevet to bøker: Klondike, i en gullgravers fotspor og "Sjøulvene" som fikk gode kritikker i Fedrelandsvennen, Sørlandets største avis. For å si det slik: jeg trodde ikke jeg kunne skrive bøker, men utga to bøker på 4 år...jeg har aldri laget film..så det blir neste utfordring. Jeg er åpen for det meste, men har drevet regnskapskontor i 30 år, så jeg har god greie på prosjektledelse og økonomi. I 2006 var jeg 5 måneder i Alaskas og Canadas villmark som førte til boka : Klondike ,i en gullgravers fotspor
Filmplanet AS
Molde
Academic Work
Rekruttering og bemanning
Tenk deg den følelsen når du tilbyr en nyutdannet ingeniør hans eller hennes første heltidsjobb. Tenk deg å få dele gleden med konsulenten din, kunden din og kollegene dine. Som rekrutterer i Academic Work løser vi kundenes bemanningsbehov samtidig som vi hjelper Young Professionals i begynnelsen av deres karrierer. Det handler ikke bare om rekruttering, det handler også om å få følge akademikere fra deres første ekstrajobb til en heltidsansettelse via oss, hos oss eller noen av kundene våre. Vi er over gjennomsnittet interessert i mennesker og drives av å skape gode relasjoner. Og nettopp relasjoner er alfa og omega i en slik jobb. Relasjoner til kunder, kandidater, konsulenter og kolleger. Vi trigges av resultater, vi brenner for service og vi synes det er gøy med mersalg.
Academic Work
Oslo, Trondheim
Nils P. Lie-Gjeseth
Viserektor
Den norske skole Costa Blanca
Spania
Kristoffer Strømnes Dimakis
Seniorrådgiver
Tolletaten
Oslo, Hammerfest +23
Rafal
Rafa
Dekkproff AS er en bedrift som spesialiserer seg på utskifting av bildekk og reparering av hjul. Vi monterer opp våre mobile dekkskiftsenter/verksted på parkeringsplass ved siden av kjøpesentre. På alle våre verksted er de ansatte kvalifiserte og faglærte som jobber raskt og effektiv. Dette fører til rasktgående køer ved våre lokaler. En bil får full service i løpet av 5 til 15 minutter avhengig av hva slags tjeneste kunden har behov for.
Dekkproff AS
Kristiansand, Fredrikstad
LC Montasje HR
LC Rekrutterer
LC Montasje AS er en ekomnett autorisert bedrift, som holder til på Skøyen i Oslo med 9 ansatte inkl innleide. Vi jobber primært med fiberkabler, men utfører alt innenfor svakstrømsinstallasjoner. Vi er heleid datterselskap av Larsen Consult AS. Vi har over en 3-års periode arbeidet primært med Telenor og Viken fiber, hvor vi har utført ca 4000 FTTH installasjoner.
Larsen Consult AS
Oslo, Narvik +2
Ylva-Li Karlsson
Talent Acquisition Manager
Hos Dell har vi en klar vekststrategi og evne til å gjennomføre. Dell er i stor endring og utvikling, og oppkjøp av selskaper og teknologier med fokus på virksomhetskritiske forretningsbehov, gjør at Dell leverer komplette IT-løsninger for bedrifter og forbrukere over hele verden. Vi lytter til våre kunder og er verdenskjent for vår evne til å tilpasse oss kundenes behov med stabile og fleksible løsninger.
Dell
Utlandet, Oslo
Guro Qvist
Styrer
Blåveiskroken
Bærum
Erik gustavsson
Salgsleder
Kollektivhandel
Trondheim
Vis alle