Raymond@accurro.no
Art Director, Accurro Kontorsted mangler
Jeg jobber med visuell kommunikasjon for kommersiell bruk og underholdning. J

eg trenger en person som kan jobbe med regnskap og kontorarbeid som enkel administrasjon og oppfølging av fakturering.

Jeg ser for meg 2-4 dager i måneden. Kanskje 1 dag i uken. Jeg leier kontor på konferansesenteret til Olavsgaard på Hvam/skjetten hvor du eit kan sitte. Det er også mulighet til å jobbe hjemmefra. Dette og lønn kan vi snakke nærmere om. Det kan også være mulig å vokse i stillingen om du er den rette personen.

Grunnen til at jeg trenger deg er at jeg jobber mye og stadig oppdaterer meg i fag og programvare. Nylig jobbet jeg 3 måneder på en spillefilm for Metro Goldwyn Meyer i Los Angeles hjemmefra mitt hjemmekontor. Så for at jeg skal kunne jobbe konsentrert trenger jeg en som deg til å hjelpe meg til å levere regnskap med bilag til regnskapsfører og holde kontakt med frilansere som hjelper meg med oppdrag for mine reklamekunder når enkelte kunder tar for mye tid. Det er mulig på sikt om du er den rette at du kan få jobbe litt med prosjektstyring også. Men det kommer an på hvem du er og hva du ønsker å gjøre. Det er mulig at jeg i løpet av 1 år eller 2 flytter kontor til Lillestrøm nær toget (tar 10 min med tog til Oslo) eller i nærheten av Oslo S i Oslo.

Jeg håper at du har litt erfaring innen kontor og regnskap, og gjerne litt administrasjon. Du må være streng med tidsfrister ovenfor meg og andre som jobber for meg hvis det skulle trenges. Jeg har til vanlig godt humør, men når jeg har mye å gjøre går jeg gjerne rett på sak og sparer latteren til jobben er levert. Har du jobbet innen design, reklame, spill eller filmbransjen og har ambisjoner, kan det være at vi kan finne på mer siden jeg har nok av oppdrag. Lurer du på mer så nøl ikke med å sende en mail med spørsmål. Les mer
Jobber i
Accurro
Accurro er et AS som jobber primært med kunder i Oslo og Akershus. Accurro har kun 1 ansatt; Raymond Johansen. Min viktigste ferdighet er utvikling av visuell kommunikasjon. ...
Stillinger jeg rekrutterer til nå
Relaterte Profiler
Linda Løken Johansen
HR Consultant
Deloitte
Oslo, Steinkjer +19
Signe B. Thon Brekke
Employer Branding | HR
Deloitte
Oslo, Steinkjer +19
Bjørnar Moe Jacobsen
Sr. Sales Executive
Azets er ledende leverandør av teknologi og tjenester innen regnskap, lønn, HR, bemanning og rådgivning i Norden. Vi kombinerer bransjespesifikk innsikt og lokal kompetanse med cutting edge teknologi og skreddersydde løsninger. Vi gjør data om til verdifull innsikt, slik at du kan jobbe smartere og ta bedre beslutninger. Jeg bistår våre kunder med dette og er således alltid på leting etter nye kunder, og kollegaer; juniorer såvell som seniorer.
Azets
Oslo, Trondheim +2
Gustav Carlsen Gjestad
Emplyer Branding, Onboarding & Recruitment
DNB
Oslo, Trondheim +1
Ane Ognøy Lægland
Head of Talent Management
Intility
Sverige, Oslo +2
Håkon Rosario Svebak
Manager Sponsorships & Employer Branding
In DNV GL I get the opportunity to work with highly skilled professionals, and to use my skills to create efficient employer branding for our company. If you are purpose driven and values led, and with relevant skills, we might be just what you are looking for.
DNV
Utlandet, Oslo +17
Stine Dalen Sørgård
Talent Manager
Talent Coordinator i Talent Management, Intility
Intility
Sverige, Oslo +2
Daniel Bruland Aartun
Daniel Bruland Aartun
Intility
Sverige, Oslo +2
Christina Johansen
Leder rekruttering og employer branding
NCC
Oslo, Tromsø +9
Marius Hafstad
HR Assistent
Norges Bank
Oslo
Vis alle