tomas@attracthead.no
Salgs-/Markedssjef, Attracthead AS Bærum, Norge
Salgs- og markedssjef i AttractHead AS.
Lang erfaring fra medier og kommunikasjonsfag. Les mer
Jobber i
Attracthead AS
Attracthead AS er et byrå som leverer medie- og kommunikasjonstjenester overfor rekrutterere og selskaper som søker arbeidskraft. Vi har bred erfaring fra digitale med...
Relaterte Profiler
Tester@i.ua
Test
Test karroerestart
Bærum
Roy Egil Ness
Avdelingsleder
Totalsystem AS
Oslo, Enebakk +1
Olav Ertsås
Redaktør
Mediehuset StudentTorget
Oslo, Trondheim +2
Bernt Espelien
Sales and Recruitment Consultant
B2B Salg AS
Oslo
Jannike Haneborg
Rekrutteringsansvarlig
Norges Bank
Oslo
annkristin@ypsilonhr.no
Markedssjef
Mitt navn er Ann-Kristin Sømme, jeg jobber som Markedssjef, og rekrutterer for Ypsilon HR. Per dags dato, er vi å utkikk etter aktuelle kandidater internt i vårt firma, som vil gi deg gode muligheter til å være med på en spennende start!
YpsilonHr
Oslo, Drammen
Academic Work
Rekruttering og bemanning
Tenk deg den følelsen når du tilbyr en nyutdannet ingeniør hans eller hennes første heltidsjobb. Tenk deg å få dele gleden med konsulenten din, kunden din og kollegene dine. Som rekrutterer i Academic Work løser vi kundenes bemanningsbehov samtidig som vi hjelper Young Professionals i begynnelsen av deres karrierer. Det handler ikke bare om rekruttering, det handler også om å få følge akademikere fra deres første ekstrajobb til en heltidsansettelse via oss, hos oss eller noen av kundene våre. Vi er over gjennomsnittet interessert i mennesker og drives av å skape gode relasjoner. Og nettopp relasjoner er alfa og omega i en slik jobb. Relasjoner til kunder, kandidater, konsulenter og kolleger. Vi trigges av resultater, vi brenner for service og vi synes det er gøy med mersalg.
Academic Work
Oslo, Trondheim
Assel Limpin
Head of Talent
StartupLab
Oslo
Betina von der Fehr-Thorsen
HR/ Rekruttering
Protector forsikring
Oslo, Finland +3
Vis alle