kab@cvguru.no
Skribentansvarlig, CVGuru Kontorsted mangler
Skribentleder Les mer
Jobber i
CVGuru
CVGURU er et hurtigvoksende selskap som skreddersyr CVer, søknader og LinkedIn-profiler for nordmenn. Selskapet ble stiftet i 2016, og har opplevd god vekst.
Relaterte Profiler
Anna Hansson
HR Talent
HR Talent på ABB i Norge. Prosjektledning, Service, Engineering, Produksjon, Marknadsføring, Salg, Foskning og Utvikling, Kvalitet, Drift... Vilken vei vil du gå? Følg ABB på Instagram, Facebook, You tube og Gobi (ABB Life).
ABB
Oslo, Hammerfest +12
Trond Johansen
Daglig leder
Johansen Skogsdrift AS er et skogsentreprenørfirma lokalisert i Elverum, Hedmark. Vi håndterer alt innen tynning og sluttavvirkning, og teller idag ca. 25 ansatte fordelt på åtte hogstlag. Vi er på utkikk etter sjåfører til våre maskiner. Primært ønsker vi sjåfører til hogstmaskin, men søkere som ønsker å søke på lastbærerjobb er valkommen til det. Relevant utdanning eller yrkesfalig erfaring er et kriterie.
Johansen Skogsdrift AS
Elverum, Hamar +3
Gro Strømnes
Leder administrasjon og HR
Diabetesforbundet
Oslo
Linda Thue Lydersen
Rekrutteringsrådgiver
Vi er alltid på jakt etter kandidater som ønsker utfordrende oppgaver og nye muligheter. Vi leier ut, men rekrutterer også til faste stillinger.
Skuteviken Personell AS
Bergen, Stavanger
Rolf-Thore Johansen
Prosjektleder
Moderne Byggfornyelse As
Oslo
Tove Pettersen
HR Manager
Westfal-Larsen Management
Bergen
Grethe M Jørgensen
Daglig leder
Jeg er daglig leder i nystiftet selskap. Ser etter deg som ønsker å jobbe med regnskapsføring på fulltid. Du må ha vilje til å stå på når det gjelder :) Kanskje blir det du som deltar i videre oppbygging av selskapet. Send inn din CV og skriv om dine erfaringer samt noen ord om hva som kjennetegner deg som person.
Rådgivning Grethe M Jørgensen AS
Norge
Linda Løken Johansen
HR Consultant
Deloitte
Steinkjer, Trondheim +9
Kai Klaamas
Daglig leder
Bukken Bruse barnehage
Oslo
Alvin Leer
Prosjektleder
Sammen med Dyre Dammann, jobber jeg for tiden på oppstartsbedriften Bespork, en markedsplass hvor kunder matches med ernæringsfysiologer med bakgrunn innen trening.
Bespork
Norge
Vis alle