Roger Hopland
Daglig leder, Revisorgruppen Fjordane, Revisorgruppen Sunnfjord, Norge
Revisorgruppen Fjordane er i dag 5 ansatte og tilbyr revisjons- og rådgivningstjenester til et vidt spekter av små- og mellomstore bedrifter. Vår styrke er faglig spisskompetanse og lokal forankring og vi gjør våre kunders hverdag digital, effektiv og positiv.
Revisorgruppen Fjordane er tilknyttet Revisorgruppen med til sammen ca. 150 ansatte og kontorer i 12 byer i Norge. Les mer
Jobber i
Revisorgruppen
RevisorGruppen ble etablert i 1990 av frittstående, middels store revisjonsselskaper i Norge som har til formål å samarbeide faglig på nasjonalt plan. Den l...
Relaterte Profiler
Katrine Thoresen
Rådgiver
Vikarpartner AS
Oslo, Asker
Iselin Tufte-Johnsen
Graduate Recruiter
Jeg jobber som Graduate rekrutterer for Cognizant i Norden, og ser etter nye tallenter til vårt graduate program. For mer informasjon se våre websider cognizant.com.
Cognizant
Utlandet, Oslo +3
Maria Larsen Walgermo
Kontorsjef
Haga Nilsen Eiendom jobber med eiendomsutvikling, taksering og møbelproduksjon. Vi ser etter deg som har pågangsmot og evner du vil bruke hos oss. Vi er et firma i sterkt vekst og trenger deg som vil være med på reisen.
Haga Nilsen Eiendom AS
Oslo
Christer O Hansen
Daglig leder
Christer Hansen er daglig leder og grunnleger av selskapet Top Recruit AS. Han har jobbet med ansettelser i 8 år, og i 2012 bestemte han seg for å starte innen rekruttering og headhunting. Han hadde selv benyttet seg av ulike byråer til rekruttering, og ønsket utifra sine erfaringer med divers byråer og starte sitt eget rekrutteringskonsept. Idag har Top Recruit AS jobbet med rekruttering innen salg, regnskap og revisjon, bygg og anlegg og høyere administrative stillinger. Fokus område til Top Recruit AS skal være å ha så god innsikt som overhode mulig i våre kunders verdier og visjoner. Våre kunder skal få en følelse av at vi er ansatt internt hos de. Våre kandidater skal få en følelse av at de får ærlige tilbakemeldinger til enhver tid som skaper utvikling for kandidaten, og vårt fokus skal være "riktig person, til riktig leder, riktig miljø og riktig stilling"
Top Recruit AS
Oslo, Skien
Thea Sørheim
Intern
Gjensidige
Oslo, Alta +30
Jetske Jervan
Senior HR Partner
Borregaard AS
Utlandet, Sarpsborg
Tor Kristian Haldorsen
Market Entry & Business Development
Jobber med bilaterale handelsforbindelser mellom Norge og Tyskland. Norsk-Tysk Handelskammer bistår norske og tyske bedrifter med rådgivning innen markedsinntreden, messer, skatt og juss. Jeg ser etter praktikantkandidater til våre avdelinger Market Entry & Business Development og messeavdelingen. Kandidaten må ha gode ferdigheter i både norsk og tysk, en utpreget interesse for norsk-tyske handelsforbindelser og næringslivet forøvrig, samt høyere utdanning innen økonomi og administrasjon, kommunikasjon eller humanistiske- og samfunnsvitenskapelige fag.
Norsk-Tysk Handelskammer
Oslo, Bergen +3
Kristine Marie Wellerop
Rekrutteringsansvarlig
ATEA
Oslo, Alta +20
Sif Løvdal
Rekrutteringsansvarlig
AF Gruppen
Sverige, Oslo +6
Lovisa Bjälke
Avdelingsleder
Ole Bull huset
Bergen
Vis alle