bani@oneco.no
Daglig leder, OneCo Elektro AS Kontorsted mangler
Jobber i
OneCo Elektro AS
OneCo er et industrikonsern med kjerneaktiviteter innen olje/gass & marine, infrastruktur, industri, fornybar energi og bygg. En av våre styrker er å levere systemi...
Stillinger jeg rekrutterer til nå
Relaterte Profiler
Ann Kristin Søreid
HR-direktør
Jeg jobber som HR direktør i JM Norge. I JM utvikler vi spennende prosjekter og er på jakt etter deg som kan leve etter våre verdier og som er opptatt av lønnsomhet i prosjektene Våre medarbeidere er stolte over å jobbe JM - vi er en solid virksomhet med et svært godt arbeidmiljø.
JM Norge AS
Oslo, Bergen +4
Dina Elisabeth Loennecken
Senior HR Consultant
Elkem
Oslo, Kristiansand +5
Trine Bjonum
Innleid konsulent / traineekoordinator
Lang erfaring med HR, ledelse og rekruttering - og spesifikk erfaring med utvikling av ung arbeidskraft på vei inn i arbeidslivet. I Sporveien jobber jeg med traineeprogrammet og med rekruttering av nye traineer.
Sporveien
Oslo
simen.oseid@proxll.no
Adm. direktør
Jeg jobber som leder i Proxll, og er på jakt etter flere dedikerte og engasjerte medarbeidere til ulike stillinger. Se annonserte stillinger for mer informasjon.
Proxll Norway
Oslo
Larsen Consult
-
For tiden vurderer vi konsulenter til radioplanlegging, site acquisition, prosjektledelse, dokumentasjon, logistikk og feltteknik.
Larsen Consult AS
Oslo, Narvik +2
Ragnar Braathen-Pettersen
Area Manager
Bred erfaring innenfor medisinteknisk utstyr, salg, installasjon og opplæring. Vi er alltid etter gode kandidater innenfor salg og service. Gjerne med helsefaglig, salg, teknisk bakgrunn.
Medidyne AS
Oslo
Catherine Holme Barry
Human Resources Consultant
HR consultant Elkem
Elkem
Oslo, Kristiansand +5
LC Montasje HR
LC Rekrutterer
LC Montasje AS er en ekomnett autorisert bedrift, som holder til på Skøyen i Oslo med 9 ansatte inkl innleide. Vi jobber primært med fiberkabler, men utfører alt innenfor svakstrømsinstallasjoner. Vi er heleid datterselskap av Larsen Consult AS. Vi har over en 3-års periode arbeidet primært med Telenor og Viken fiber, hvor vi har utført ca 4000 FTTH installasjoner.
Larsen Consult AS
Oslo, Narvik +2
Christina Johansen
Leder rekruttering og employer branding
NCC
Oslo, Tromsø +9
Mustafa Kadhim
Daglig Leder
Jobbet med salg og marknadføring i 12år
Success Marketing AS
Oslo
Vis alle