Eivind Ertesvåg
Redaktør, Sosialnytt Bergen, Norge
Redaktør for Sosialnytt.com. Et nettsted som baserer seg på å skrive om de nyhetssakene som skaper mest engasjement i sosiale medier. Vi er alltid på utkikk etter mennesker som er flink til å skrive engasjerende nyhetssaker. Les mer
Jobber i
Sosialnytt
Sosialnytt.com er et nettsted som fokuserer på de nyhetssakene som engasjerer mest i sosiale medier. 
Relaterte Profiler
Anna Hansson
HR Talent
HR Talent på ABB i Norge. Prosjektledning, Service, Engineering, Produksjon, Marknadsføring, Salg, Foskning og Utvikling, Kvalitet, Drift... Vilken vei vil du gå? Følg ABB på Instagram, Facebook, You tube og Gobi (ABB Life).
ABB
Oslo, Hammerfest, Harstad, Trondheim, Ålesund, Bergen, Stord, Stavanger, Kristiansand, Skien, Drammen, Asker, Time, Ulstein
Camilla Shoaei
Prosjektleder
VIBRO
Oslo
Emma Wirenhed
Content and production manager
Jeg jobber som Content and Production manager i Mediaplanet. Mediaplanet er en av verdens største Content Marketing-bedrifter. Vi har 15 kontorer i Europa og Nord-Amerika. I Oslo produserer vi omtrent 100 kampanjer per år, som distribueres digitalt via våre nettsider, men også med Aftenposten, Dagbladet, Dagbladet Magasinet og Finansavisen. Vi er alltid på jakt etter flinke tekstskribenter til våre kampanjer. Studerer du mediefag og vil du være praksiselev hos oss? Da har du også en stor mulighet til å lære mye på kort tid. Ta kontakt!
Mediaplanet
Oslo
Olav Ertsås
Redaktør
Mediehuset StudentTorget
Oslo, Trondheim, Bergen
Jon Martin Tafjord
Fetch AS
Oslo
Bjarne Vasset jr.
Daglig leder og grunnlegger
Jeg rekrutterer til stillinger innen journalistikk og medieproduksjon, marked, salg, forretningsutvikling og prosjektledelse. Her inne ønsker jeg å komme i kontakt med kandidater, i alle faser av karrieren, som har et ønske om å delta i å utvikle betydningsfulle medier og tjenester som er relevante for store deler av Norges befolkning. Vi er en gründerbedrift med alt det medfører (på godt og vondt) og ønsker kontakt med kandidater som ser på denne typen jobb som det mest spennende man kan gjøre i starten av karrieren. Ta kontakt for en uformell prat!
Mediehuset StudentTorget
Oslo, Trondheim, Bergen
Frilansguiden - Bjarne
Leder
Dette er en systemtest for utviklerne av KarriereStart.no
Mediehuset StudentTorget
Oslo, Trondheim, Bergen
Vis alle