Ludvig Sebastian Lohne
HR-leder og Juridisk Rådgiver, Tech Finans & Autosalg AS Oslo, Norge
Jeg representerer selskapet Tech Finans & Autosalg AS som selskapets HR-leder. Vi søker etter en motivert Finansrådgiver til vår avdeling som jobber med finansielle tjenester. Oppgavene vil bestå av salg - og rådgivning av finansielle tjenester mot privatpersoner og mindre næringsvirksomheter i Norge. Tjenestene deles inn i følgende kategorier der vi tilbyr: 100% boligfinansiering, boliglån, refinansiering, næringslån, og forbrukslån. Selskapet satser i tillegg på bilsalg. Les mer
Jobber i
Tech Finans & Autosalg AS
Tech Finans & Autosalg AS tilbyr finansieringsløsninger skreddersydd og tilpasset kunden sitt lånebehov, og satser i tillegg på bilsalg. Vi hjelper kunden me...
Stillinger jeg rekrutterer til nå
Relaterte Profiler
Leila Laksiri
Rekrutteringskonsulent
Jeg er ansvarlig for rekruttering av nyutdannede til vårt graduateprogram og sommerstudenter. Er du student eller nyutdannet, og har spørsmål vedrørende en mulig karriere hos Sopra Steria? Ta kontakt med meg!
Sopra Steria
Oslo
Linda Løken Johansen
HR Consultant
Deloitte
Oslo, Steinkjer +19
Trine Nadden
Rekrutteringsrådgiver
Hei, Mitt navn er Trine og jeg jobber med rekruttering i Cee Solutions. I Cee Solutions rekrutterer vi til alle nivåer innenfor salg, kundeservice, administrasjon/personal og finans. Er du på utkikk etter nye utfordringer? Ta kontakt med meg på 922 34 097 for en prat.
Cee Solutions
Oslo
Beate Eikesæth
Seniorrådgiver økonomi/regnskap, DNV-sertifisert rekrutterer
Vikarpartner AS
Oslo, Asker
Mette Strømberg
HR Manager
I work as a partner to managers focusing on leadership support, performance management and recruitment
Affecto Norway
Oslo, Bergen
Gustav Carlsen Gjestad
Emplyer Branding, Onboarding & Recruitment
DNB
Oslo, Trondheim +1
Caroline Heiberg
HR
Vi søker deg som har begynt på en bachelorgrad eller snart er ferdig med mastergradutdannelsen innen økonomi, finans, sivilingeniør eller lignende studier. Alle kandidater bør ha et gjennomsnitt på minimum B eller tilsvarende, gode kommunikasjonsegenskaper på norsk og engelsk, og stor interesse for og ønske om å lære mer om finans.
SEB
Utlandet, Oslo
Anette T. Michelet
Seniorrådgiver
Vikarpartner AS
Oslo, Asker
Robert Vidhammer
partner
Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev.
Global Capital Partner AS
Oslo, Tromsø +4
Ane Lind Tufte
Seniorrådgiver
Vikarpartner AS
Oslo, Asker
Vis alle