Monica Gundersen
Country Manager Norway, Superprof Kontorsted mangler
Country manager for Superprof Norge.

Jeg ser etter lidenskapelige og dedikerte mennesker som ønsker å dele kunnskap og ferdigheter med andre. Vi har ingen krav til formell utdanning eller abeidsfaring, kun mennesker som er tålmodige, finner glede i å undervise andre og har en viss pedagogisk evne.

Med en emneliste på over 1200 fag, har vi troen på at alle har noe å undervise. Disse emnene inkluderer alt fra skolefag, språk og leksehjelp til ferdigheter som styrketrening, dans eller musikk. Les mer
Jobber i
Superprof
Superprof er en plattform for kunnskapsdeling. Vi kobler sammen lærere og elever i hundrevis av fag over hele landet. Teamet vårt består av 60 personer fra o...
Relaterte Profiler
Monica Knutsen de Figueroa
Senior Adviser
OsloMet - storbyuniversitetet
Oslo, Lillestrøm
Sandra Landaas
Daglig leder
Bøtteknotten as
Bergen
Børge Leknes
Fysioterapeut / Klinikkadministrator
Børge Leknes er fysioterapeut og klinikkadministrator i bedriften House of Health. Børge har flere års erfaring innen fysioterapi i privat praksis og har spesialkompetanse innen Ortopedisk Medisin (OMI). I tillegg har Børge erfaring innen treningsbransjen som trener og han har arbeidserfaring med massasjekonsultasjoner.
House of Health AS
Oslo
Isabel Mortensen
Assistant Manager
Isabel Mortensen
Norge
Benedicte Marie Andersen
rådgiver
Skatteetaten
Oslo, Harstad +30
Rune Berrefjord
Daglig Leder
NetPed as
Kristiansand
Joseph Darling Henriksen
Grunnlegger og Daglig Leder
High Value Norge
Oslo, Vestby
Nina Croft
Salg- og marekedssjef
Vitenparken Campus Ås
Jørgen Johannessen
Rekruttering
Ways of Knowing tilbyr skreddersydd undervisning for privatister, studenter, elever i grunnskolen og elever på videregående skole. Våre inspirerende privatlærere er håndplukket på bakgrunn av sine pedagogiske evner og faglige innsikt. Sammen tilbyr de et bredt spekter av fagkompetanse, og unik formidling av denne. Privatlærerne våre får repetert og vedlikeholdt sin fagkunnskap, samtidig som deres pedagogiske ferdigheter utvikles.
Ways of Knowing
Norge
Khoa Henrik Luong
Eier/Daglig Leder
Eier / Daglig leder av Power Bootcamp AS. Ser etter PT som ønsker å jobbe på et frisk og nytt studio
Power Bootcamp AS
Oslo
Vis alle